Voksiposer

Voksiposer

Voksiposer med funktionaliteten i top! 

Vi fører et flot udvalg af voksiposer velegnede til alle årstider. Der er en varm kørepose til den hårde vinter og en let åndbar kørepose til transport om sommeren. De er lavet så der både er tænkt på sikkerheden når man skal have den lille ud i bilen som i barnevognen. Huller til fempunktssele, så den kan bruges til babylift som autostol. Her finder du både en billig voksipose til den mere daglige brug og den mere luksuriøse voksipose.Der er ingen produkter at vise i denne kategori.


De mange gøremål

Når man får børn, så får alle ens venner og bekendte som regel også børn. Fra jeres baby er helt lille kommer i rundt. I bil og barnevogn fra barnedåb til børnefødselsdag. Der skal købes dåbsgaver og andre gaver. 


Mere mobilitet med en voksipose

Når den lille er lille er det ikke lige så let at komme rundt med mindre man har en voksipose. Her ligger barnet trygt og varmt og er nem at transportere uanset befordringsmiddel. Let at komme ind og ud af bilen, op af barnevogn og uden at skulle bekymre sig om tøjskift. 


Nemt og enkelt

Det er plug and play-løsning med en kørepose, der nemt kan lynes op og foldes ud, således at baby har et helt tæppe at kravle og rulle rundt på, så det ikke er for besværligt. Det er jo ikke fordi man ikke har andre ting i pusletasken.


Voksiposer med varme og udluftning

Men en udvendig flad af bævernylon og indvendig foring af fleece holder den lille varmen trods kulde og blæst. Også selvom han eller hun kun har en babydragt på og stoffet giver en god ventilation. Der bliver også en tid til heldragter, så nyd tiden i voksiposen, mens den lille stadig kun har begrænset rækkevidde og en topfart på under 1 km i timen. I er kort sagt meget mobile og kan komme rundt med den helt lille, hvad enten det er det spontane indkøb eller familiefesten på Fyn. For baby er det en tur på 1. klasse


Voksiposer, BABYUDSTYR