Uro

En uro til din baby er et fantastisk stykke legetøj. Den skaber en afslappet og dejlig stemning på børneværelset med dens beroligende bevægelser, den er især perfekt over sengen eller puslebordet. Uro´er har nemlig en afslappende effekt på de små når de skal sove, så det er faktisk nogen alle burde have i sengen. Vi har et godt udvalg af forskellige designs i stof, træ, folie og papir, så tag dig rigtig god tid til at kigge rundt i vores webshop. Og kontakt os meget gerne hvis du har spørgsmål eller skal bruge hjælp.

Vis:
Sortering:

Den første opmærksomhed

En uro burde egentlig bare hedde en ro. Den er god til at fange det lille barns opmærksomhed, når de bliver skiftet eller skal til at sove. Det er den allerførste træning af øje-hånd koordination, som bliver øvet her. Som den lille strækker sig for at få fingre i trygheden ovenover.

Tryghed fra oven

Det er i denne hyggelige situation vi sætter ord på dyrenes navne og lyde. Nogle uroer har en lille beroligende sang, som forældrene kan nynne med på. Nok især far mens mor synger. Det er hyggeligt at høre far brumme og mors sang kan man ikke få nok af. 

Obligatorisk legetøj

Alle burde have en uro til at hænge og våge over sig. En engel af tryghed hvad enten det er i stof der svæver, papir og folie der knitrer og som har lysende farver eller træ der holder – form og design. 


Uro, LEGETØJ