Tremmesenge

Tremmesenge

Find din tremmeseng her

Hos Kinderlee.dk tilbyder vi et stort udvalg af babysenge, samt tremmesenge. En god og sikker tremmeseng er vigtigt, så babyen fra start kan få en lang og tryg nattesøvn. Søvn er vigtig for din baby, da det er med til at forbedre indlæringen. Vi har alle former for tremmesenge, både med åben eller lukket gavl og i forskellige træsorter.Vis:
Sortering:

Tremmesengen skal sikre en tryg start! 

En baby sover meget, man siger at babyer i gennemsnit sover mellem 16-20 timer i døgnet, derfor er det vigtigt at have en tremmeseng, der kan skabe tryghed og give den nødvendige komfort til din baby. 


En tremmeseng skal være godkendt! 

Ingen ønsker en usikker tremmeseng, der kan betyde utryghed og ulykker. Hos Kinderlee.dk går vi op i børns sikkerhed, derfor er vores tremmesenge godkendt, så der ikke er de forkerte afstande eller nogle dårlige materialer.


Funktionelle tremmesenge

Babyer vokser og vokser, det betyder at deres, men også dine egne behov ændres. Derfor kan bunden i mange af vores tremmesenge også stilles i højden, både så babyen ikke kan kravle også, men også så du kan skåne din ryg. Samtidig har du også tit muligheden for at fjerne en side, når babyen vokser og snart er klar til en juniorseng.


Tremmesenge, babyseng, tremmeseng