Trælegetøj

Trælegetøj

Trælegetøj til drenge og piger

Træ er et af de mest holdbare og slidstærke materialer der findes, og så skaber det et lækkert naturligt og smukt design. Her i kategorien har vi samlet alt trælegetøj der er at finde på shoppen. Her finder du alt fra træbiler, legemad i træ, rangler i træ, trækuglebaner og labyrinter, spil, puslespil, instrumenter mm.


Vis:
Sortering:

Trælegetøj er kvalitet

Når man bliver mor og far for første gang bliver man opmærksom på sin egen barndom. Hvor tiden er gået hurtigt og hvordan det var da man voksede op. Hvad legede man med og hvad var ens yndlingslegetøj.


Dukkehuse for piger

Er man kvinde er det helt sikkert at et dukkehus med indretning og rollespil var højt på listen. Her kunne man bruge flere dage på at gøre huset klar til gæster – og alle var inviteret med.


Togsamlesæt og klodser

Er man mand kan man nok ikke komme uden om et togsæt fra BRIO. Der er ikke mange der er gået uden om at lægge skinner over hele stuegulvet med alskens broer og sving. Prøvet gang på gang at få magneterne mellem togene at henholdsvis frastøde og tiltrække helt mystificeret af den usynlige kraft.


Holdbart legetøj 

Trælegetøj holder hele livet – til næste generation og den næste igen. De fleste har helt sikkert fået førstehåndsdokumentation på, når man står i mormors kælder og finder dukkehuset frem eller farfars loft med BRIO i alle afskygninger, at trælegetøj holder hele livet. Man kan kaste, hamre og hoppe på det uden det går i stykker. Måske står det allerede fremme og mangler man lige noget – så kan du supplere samlingen hos Kinderlee. Det I køber i dag er måske også legetøjet til jeres børnebørn. 


Et kæmpe udvalg af trælegetøj

Hos Kinderlee har vi derfor samlet alt det bedste. Om du er på udkig efter legemad i træ eller en trækuglebane, så finder du det hurtigt. Vi har naturligvis sikret os at alt maling der er brugt på legetøjet er fri for gift og kemikalier. Forældre skal være trygge når barnet leger. Her er kan du finde rundt i labyrinter og samle puslespillet. Der er masser af måder at stimulere sit barns fantasi og lære at løse problemer gennem leg.

Trælegetøj, LEGETØJ