Sengetilbehør

Sengetilbehør

Tilbehør til sengen

Til enhver børneseng hører der er tilbehør til. Her kan du finde alt tilbehør du behøver til din baby- eller børneseng. Der er lagt vægt på enkle lækre design i bedste kvalitet. Så de små ikke bare har beskyttelse, men også ligger i lækre omgivelser. Du kan finde madrasser, pusletoppe, lagner og flotte tekstiler. 


Vis:
Sortering:

Sovetid for de små er lig med frihed for de store

Når de små sover lyder der et suk gennem hele huset. Man kan kortvarigt blive helt høj ved tanken om de små sover trygt – og der nu er voksentid, tv tid, snoozetid. Lige meget hvad så skal der skabes den bedste ramme for at de små også bliver liggende – og SOVER. Og de må gerne sove længe. 


Tilbehør til sengen kan give det sidste

Et lille barn skal lægges tidligt og have mindst tolv timers søvn. Det er vigtigt for børns kognitive udvikling at have en god nats søvn. Tilbehør i god kvalitet giver den lille en fornemmelse af tryghed og den giver en god start på livet. Der er gode tilbud på madrasser, lagner i 100 % bomuld, tekstiler med forskellige søde og sjove motiver, hvis de ligger og næsten sover – og lige skal have det sidste skub ind i søvnen. Så er det godt med stille aktivitet for de nysgerrige fingre. 


sengetilbehør, BØRNEVÆRELSET