Termometre

Termometre

Her har et stort udvalg af termometre til alle lejligheder. Der er børnevenlige termometre til mål af temperatur både digitalt og infrarød. Et godt tilbud på termometer til måling af vandtemperatur og billigt flasketermometer der nemt sikrer at mælken har den helt rette temperatur.  Der er ingen produkter at vise i denne kategori.


Børnetermometre til alle lejligheder

Der er et termometer til alle lejligheder. Når den der er mistanke om den lille er syg og skal have taget temperaturen, så finder du både et tilbud på infrarød termometer eller muligheden for et billigt digitalt termometer. Der det er spisetid, så kan du nemt tjekke hvor varmt mælken er med et flasketermometer. Det er nemt at aflæse på en LCD-skærm. 


Når baby har feber

Et godt babytermometer er altid godt at have i nærheden når baby er syg. Det er ofte at natten sygdom kommer snigende – med hoste, snot og vågne nætter til følge. Det er rart at kunne følge temperaturen hos den lille løbende. Det giver en tryghed – og en viden om værelset nu er for varmt eller koldt – eller om man skal have dyne væk og erstattes af stofble. Om man skal tage nattøjet af og have noget mere ventileret på.  


Gode råd når baby har feber

Det er vigtigt med masser af vand. Hav det klar ved sengen – og tilbyd den lille det hver gang de er oppe og vågne. Hvis de ikke vil have vand, så prøv med deres yndlingsdrik. 

Hav hellere mindre end meget tøj på og hav soveværelset afkølet med UDEN træk. Mål temperaturen med det samme børnetermometer løbende hver 2. time hvis barnet har høj feber. Skab en god rolig stemning i værelset. Hold godt øje med om den lille tisser og får drukket nok

Husk at de helt små har svært ved selv at regulere sin temperatur og derfor hurtigt får høj feber. Husk at kontakte lægen hvis der er feber over 39 OG barnet er sløvt eller meget utilpas og kaster op.


Børnetermometer til bad

De små elsker vand og leg – og et varmt inden sengetid kan godt give det sidste lilleskub ind i søvnens befriende greb. Men hvordan får man på en let måde tempereret vandet. Den for barnet sjove måde er frøen der måler vandets temperatur løbende mens baby leger rundt med den sjove frø. Den er ekstra nem fordi der er indikator på hvornår vandet er optimalt. Den meget sikre og særdeles nemme løsning er ikke dyr. Her får I et billigt termometer, der er særdeles velegnet til bruser. Det monteres meget let og bliver vandet for varmt bliver det markeret med advarselslyd. 


Babymælk på flaske

Skulle det ske – og det sker – at baby ikke vil ammes, mor skal have en ammepause (og lidt søvn), så skal man som pligtopfyldende far op og varme mælken eller mælkeerstatning. Det er på alle tider af døgnet, men kan godt være en udfordring klokken meget sent om natten.

Det bliver lidt nemmere når man har et termometer der måler mælkens temperatur, så man ikke hele tiden skal tjekke med håndoverfladen.


Termometre, PUSLE, PLEJE