Tallerkener

Det er masser af tallerkener i flere størrelser og materialer fra det slidstærke plastic til det fleksible og lette bambus. Der er med andre ord et bredt udvalg af børnetallerkener til små og store måltider til sultne børn i ministørrelser. Du kan finde tallerkener med høj kant der næsten kan forveksles med en skål – til den usikre spiser, der skal have styr på motorikken. Den lidt mere flade til dem som kan håndtere bestikket og de brede til den sultne bandit, der har løbet hele dagen med en kæmpe appetit til følge.

Der er ingen produkter at vise i denne kategori.


Et godt tilbud på tallerkener

Uden mad og drikke duer den lille ikke – og der skal brændstof til. For de små har masser af energi og skal samtidig vokse. Og det gør de i en fart så man næsten ikke kan følge med. Bedsteforældrene kender det. For selvom de måske kommer tit – og måske endda hjælper godt til når de små er syge -  så føles det som om der er taget et kæmpespring fremad. Både i størrelse og udvikling. Der skal kort sagt mad med næring på tallerkenen. Og så er det jo godt at vi har et stort udvalg – og altid et godt tilbud på børnetallerkener.

Til mad og morskab 

Det er et dejligt syn at se de små kaste maden i sig. I starten når man fodrer dem med ske kan man godt få den tanke om de overhovedet når at tygge maden for det kan godt føles som samlebåndsarbejde, når der er tryk på appetit og fordøjelse. Og man slipper det aldrig helt. For hvem har ikke prøvet at komme hjem til mor efter at være flyttet hjemmefra og hver gang blevet mødt af spørgsmålet om man nu har spist. Næring og omsorg mødes ved bordet. 

En god pris på tallerkener

Her finder du billige tallerkener til enhver lejlighed. Morgenmaden, frokosten, aftensmaden og alle de små mellemmåltider der er en del af hverdagen i en travl børnefamilie. Der skal altså være tallerkener nok for der er ikke altid tid til opvask og viskestykke. Og har man opvaskemaskine skal den jo fyldes først.


Tallerkener, SPISETID