SPISETID

Her har vi samlet alt det, I skal bruge til de små, når familien skal samles om bordet. Husk at have rigeligt med udstyr, så der er plads til de store armbevægelser, når de små spiser. Det er også ved bordet I er vidner til den fantastiske udvikling fra kop med drikketud til et sikkert greb om koppen, fra den bløde barneske til de behersker kniv som gaffel. Her er ligeledes hagesmække der matcher et hvert udviklingstrin – i et praktisk, lækkert og enkelt design. Alt sammen i miljøvenlige materialer, så måltidet er scene for næring og nærvær. Velbekommen.

Vis:
Sortering:

Spisetid

Spisetid er tid med familien. Det er en hyggestund, hvor de primære behov som sult, tørst og nærvær skal opfyldes. Det er det der samler os som familie – forældre og børn. Og har man helt små børn, så bliver det hurtigt lidt af et udstyrsstykke. Det er hverken i morgentimen eller i ulvetimen, man har lyst til at gå ned på udstyr. Der skal være rigeligt, det skal være i en god kvalitet og miljørigtigt så vores allerkæreste får kalorier og ikke kemi, det skal tåle en tur på gulvet og da naturlig slitage hurtigt bliver et begreb man stifter bekendtskab med skal det være til en pris, hvor man føler, der er sammenhæng med kvalitet.

Nemt og enkelt

Hos Kinderlee kan du nemt og hurtigt få opfyldt dit behov. Her kan I med et par enkelte klik få fyldt køkkenskabene med tallerkener, der kan stables nemt og som tåler mere end én tur gennem luften. Der er praktiske drikkebægre, som er nemme at holde om. Der er både dem, som ikke spilder når grovmotorikken tager overhånd, og dem som indbyder til et bedre greb som de små udvikler sig.

Et godt greb

Der er babyskeer, som ligger godt i den lille hånd, når maden skal skovles ind – med og uden hjælp. De fås både i plastic, der er blid mod gane og tænder for begynderen, sikkerhedskeen der med varmeindikator der advarer hvis grøden stadig er lidt for varm, samt det rengøringsvenlige og meget langtidsholdbare komplette sæt i rustfrit stål, hvor den lille kan føre sig frem på nye færdigheder med kniv og gaffel.

Mad med stil

Helt uundværlig er hagesmækken. Her finder du et bredt udvalg alt efter alder og behov. Der er den store miljørigtige i plastic der fanger det hele med opsamlingsbakken og samtidig er utrolig nem at rengøre ved vasken, mens man alligevel rengør bestik, krus og tallerkener. Er man mere til bomuld og ikke mindst et flot design så er der Bibs – i et enkelt nordisk design, der er nemme at vaske. Har man et ivrigt barn og er lidt presset på tid kan de gode og pæne vendbare hagesmække være et godt supplement, som forener vandtæthed og opsamling med en klud på bagsiden og en nem lukning i velcro.   

Miljøvenlig og praktisk

Alt sammen i særdeles god kvalitet og helt fri for hormonforstyrrende stoffer som Bisphenol A. Servicen kan naturligvis tåle turen i opvaskemaskinen, så der om morgenen er mere tid til at klar at komme ud af døren og om aftenen en ekstra sang inden sengetid.  

SPISETID