Spisesæt

Her er den nemme løsning for den travle familie. Her finder du det hele til det halve, for vi har fundet billige spisesæt med masser af finesse, med plads til både design og praktisk brug. Der er servicen side op og side ned med bestik, tallerkener og krus. I et ensartet design som sikrer ensartethed ved det livlige bord. Her finder man mulighed for at fylde køkkenskabene med service til enhver lejlighed. Fra den lille familiemiddag til den store familiebørnefest – ellers hvis man skulle have mod på at invitere hele vuggestuen eller børnehaven på mad og drikke.

Der er ingen produkter at vise i denne kategori.


Plads til alle

Når der dækkes op til mad er det et udstyrsstykke og man kan bruge masser af tid på at finde tallerkener her, bestik der og kopper allevegne. Men man kan også være lidt praktisk og finde et godt tilbud på spisesæt til små børn. Det bliver lidt nemmere at finde det hele samlet – og ovenfor er der masser af gode tilbud på børnespisesæt. 

Ensartet enkelt motiv

Der er rart med en masse i samme design og vi har samlet sæt, der tilgodeser dette behov.  Et spisebord dækket op til morgenmad må gerne udstråle ro til familiens første samling. 

Knald på farverne

Men der er også børn der elsker de flotte tallerkener med knald på farverne og drikkekrusene med farverige motiver fra Disney og Peter min Plysbjørn. Motiver børnene hurtigt lærer at kende som de begynder at tage en tørn foran SMART-tv´et og andre digitale tjenester som giver mor og far et lille pusterum i en travl hverdag.


Spisesæt, SPISETID