Spilleborde / Spil til børn

Spilleborde / Spil til børn

Spilleborde til børn

Alle former for spilleborde til børn og voksne. Hos Kinderlee.dk har vi et kæmpe udvalg af spilleborde til børn på tilbud! Vi har bordtennis, poolborde, bordfodbold, multiborde og airhockey borde - Altid i top kvalitet, til en god pris! Perfekt til de små konkurrence mennesker! God kamp...Vis:
Sortering:

Et bordfodboldbord til alle

Et bordfodboldbord er et fantastisk stykke legetøj, som skaber timevis af underholdning til de små - måske mor og far også må være med, hvis de er heldige! Vi tilbyder et bredt udvalg af bordfodboldborde i forskellige størrelser og farver, så der er noget til alle. God kamp...


Et multibord kan redde dagen

Går junior både til fodbold, hockey og pool? Og er pladsen på børne- eller legeværelset trang? Så køb et multibord - Her kan du smart kombinere flere spil og aktiviteter på et bord. Måske fodbold er det helt store for tiden? Og næste uge er det hockey - En ting er sikkert, et multibord klarer jobbet! 


Bordtennisborde i forskellige størrelser

Hvem elsker ikke en god bordtennis kamp? Det gør vi! Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af bordtennis borde i forskellige størrelser, så alle kan være med! 


Spilleborde