Rangler & Bideringe

Rangler og bideringe er et legetøj til de  helt små børn. En rangle er et rigtig god stykke legetøj til at underholde, stimulerer og udvikle dit barns sanser og sind. Ranglen er især god, når de små begynder at få tænder som har tendens til at klø. Vi har et bredt udvalg rangler og bideringe i mange former, modeller og designs, som tilbyder dit barn forskellige underholdende elementer. Så om det er en bløde rangle eller en træ rangle, så har vi det hele! Så kig igennem vores webshop, og hold dig ikke tilbage hvis du har spørgsmål eller bruge for support.

Vis:
Sortering:

Rangler som er god at bide i

Det kan være helt godt at have noget at bide i. En gang i mellem har man som forælder også brug bideringen og så er det godt hvis man har et par stykker.

Miljøvenlig rangle fri for phthalater

For de helt små børn er det godt at have noget at bide i. Det stimulerer deres måde at opleve verden på, som i starten også er gennem munden. For os forældre er det ekstra vigtigt at noget der bliver puttet i munden så ofte uden for en hver tvivl er miljørigtigt. Når du køber hos Kinderlee er man sikker på at bideringen er fri for phthatalater. 

Så man trygt kan lade den lille massere gummer der godt kan være ømme.

Bideringen er lige til at putte køleskabet for indholdet er destilleret vand. 

Rangler til alle aldre

Men der er mere for dem som har appetit på det. Hvis man gerne vil have legetøj der kan bruges til mere end en ting er ranglen god. Baby rangle Rabbit, Mixed star mint  fra Little Dutch passer lige til den lille hånd. Med en rund ring i plastic er det nemt at få fat og man kan både gnave i ring og de små nuttede kaninører. Kan man ikke nænne at den lille kanin skal holdes i ørerne kan man Anden eller Flamingoen fra Lamaze. Her er der også lyd på når man rasler med dem

Har man en forkærlighed for træ. Det rene produkt i et flot design finder I også et stort udvalg i rangler. Her finder du kort fortalt et kæmpe udvalg af rangler og bideringe i mange modeller og designs.


Rangler, Bideringe, LEGETØJ