Pusleudstyr

Pusleudstyr

Find blandet pusleudstyr

Man må ikke gå ned på udstyr – og slet ikke pusleudstyr. Hvad enten det er til en pusletaske eller til udstyr til børneværelset. Du finder det hele her hos Kinderlee. Der er puslepuder og puslepudebetræk i forskellige størrelser og design. Vi har Funkybokse til vådservietter og ikke mindst velkendt og praktisk opbevaringsboks fra Little Dutch som er god både i badeværelset og der hvor du skifter den lille. Et godt tilbud på puslepung til den lange og korte tur – roll an´go – og hvis man alligevel skal ud en oppustelig puslehynde. Og så er der alt til den personlige babypleje, som babysaks med afrundet spids - så når du klipper negle på din baby at sikker på at der ingen risiko er for at klippe i det lille barns hud - og fil, plaster og vatpinde.Vis:
Sortering:

Pusle og pleje

Hvis ikke man er det – så bliver mand det. God til at multitaske. Selvom det er en disciplin forbeholdt kvinder, så kommer man hurtigt på glatis ved puslebordet, når man skal holde styr på sprællende ben, udfoldning af bleer – gerne med én hånd, vådservietter og/eller engangsklude, body´ens drilske trykknapper, pose klar til den fyldte ble, aftørring mens rangle, uro og alt i nærheden bliver sat i spil for at aflede den lille fyrs opmærksomhed - man mangler bare klemmen til næsen, så er billedet fuldendt.


Gode råd til børns pleje

Det er så vigtigt at indrette sig godt ved puslebordet. Find et godt tilbud på puslepude, indkøb rigeligt med stofbleer – skal de ikke bruges forneden ryger de om halsen som alternativ sutteklud, hagesmæk eller karklud. Indret puslebordet så du altid kan nå det hele uden at skulle væk fra bordet. Et sekund og de er oppe og væk. Hav ALTID noget at aflede med – og anything goes. Selv et ”ud og se”-blad kan bruges medsit knitrende papir. Men ellers er det godt at have en uro over puslebordet. Fyld skufferne op når der er tid. 


Organiser børneværelset

Du sparer tid ved at være organiseret – meget tid. Hold cremer og vatpinde, børnesaks og stads helt uden for rækkevidde og gerne ud af synsfeltet også. Når først den lille får øje på noget, så skal de have det – lige meget om du står med ble i den ene hånd og bamse i den anden sammen med sut og stofble med alle dine talenter.  


Sådan klipper du barnenegle

Man skal være opmærksom på de små børns negle – både på tæer, men især på fingrene. Baby kradser alle steder – også sig selv og de små negle bliver hurtigt store. Når baby er helt lille kan man nulre neglene af, men man får hurtigt brug for børnesaksen – en voksensaks vil føles stor og klodset og unødvendigt skarp.

Det er en god ide at holde godt fast i hvert enkelt finger og hvis du kan trække huden lige under fingerspidsen væk. Følg fingerens form og hver opmærksom på enderne er godt afrundede – da det er her de er skarpest. Fingernegle skal helst klippes en gang om ugen. Når turen kommer til klipning af barnets tånegle og det er heldigvis ikke så hyppigt. Det er også nemmere – for her klippe man bare neglen lige over. 


De sidste gode råd om klipning af børnenegle

Det kan være en del nemmere at gøre når barnet sover og lige efter et bad er de som regel både trætte og neglene er bløde. Hvis de er lysvågne og energiske, så vær to om det. En til at klippe og en til at aflede eller holde. Slutteligt kan man godt hive negleenden af. Barnets negle er så bløde at du ikke kan skade huden. 


Pusleudstyr, PUSLE, PLEJE