Pusletasker

Pusletasker

Find praktiske pusletasker

Pusletasken er babys svar på mors håndtaske. Den er fyldt med alt hvad de små skal bruge i ALLE tænkelige situationer. En god pusletaske skal være enkel i sin opbygning, let at overskue og have en masse rum til alt hvad der er af udstyr og remedier til de allermindste. Hos Kinderlee har vi et stort udvalg af velkendte og gennemprøvede pusletasker. Der er Gaia & Ko – som er den innovative nye spiller på markedet og hvor far også kan være med til at bære tasken. Fairytale – med det unikke og enkle design. Ida Ising – et dansk design med sans for detaljen. Small stuff – som ud over en særdeles praktisk altid er en pusletaske et lækkert design. Er du til high-end kvalitet så kan man se på By Stroom pusletaske. Alt sammen gode danske mærker i særdeles høj kvalitet, lækkert design kombineret med praktisk sans.Vis:
Sortering:

Når pusletasken skal pakkes

Der er fart på – altid fart på. Fra man hører den lille puslen i soveværelset til den sidste skratten i babyalarmen har den lille børnefamilie travlt. Med travlhed kommer glemsomhed – og hvad man ikke har i hovedet må man have i – pusletasken. Bleer, vådservietter, stofklude og engangsklude, neglesaks og fil, solcreme og babyolie, zinksalve og babypudder. Plads til babyalarmer og svømmetøj, et lille håndklæde og ekstra regnslag, insektnet og måske en ekstra body(kort- og langærmet). En ekstra sut (er de nu skoldet? – nej to sutter!) Et par sokker og helt sikkert at der også skal være en hagesmæk, friskt vand og måske en sammenklappet og lidt frugt. Med alt det udstyr gør det ikke noget hvis man kan finde et godt tilbud på pusletaske. 

Noget kan pakkes i god tid og resten er afhængig af hvilken situation og ikke mindst kvindelig intuition byder. 

Nem at have med på farten

Det lyder lidt som Gammelpots magiske vadsæk. Alt skal være på ingen plads – og det skal være nemmere end i gå i håndtasken – for når baby skriger tilpas højt kan man godt bryde ud i massiv koldsved, hvis man ikke kan finde zinksalven til den røde rumpe eller den ekstra sut, som selvfølgelig er pakket – lidt for godt – ind i frysepose.  Det er vigtigt at det er en pusletaske der er nem og praktisk at have med rundt til dagens mange gøremål. 

En billig pusletaske

Der er pusletasker i mange prisklasser – men ingen tvivl – man betaler også for kvalitet og design. I Danmark er der mange producenter, som laver pusletasker i flot design og ikke mindst med materialer i super kvalitet.  Det er godt for det er ikke altid at man både har plads til håndtasken og pusletasken – og en pusletaske har på magisk vis altid lidt ekstra plads.

Uanset om er til den sidste nye design eller den mere klassiske – så er det en gennemprøvet model hvor fokus altid er på det praktiske også. 


Pusletasker, PUSLE, PLEJE