PUSLE & PLEJE

Pusle og pleje

Her finder du alt det man får brug for når den lille skal nurses på allerbedste vis. Der er puslepudebetræk, et stort udvalg af babyalarmer med mange forskellige funktioner alt efter behov, alt til bad og personlig pleje, som en god og børnesikker saks, smarte og praktiske ”vi skal hurtigt ud af døren”-taske, sutter og en praktisk sutteklip, så sutten ikke kommer for langt væk. Skulle den lille baby blive syg og I har mistanke om feber er her godt udvalg af termometre. 
Vis:
Sortering:

En praktisk puslepude

Den lille har et stort behov for omsorg. Man kan næsten ikke pusle og pleje det lille vidunder nok. Puslepuden skal være god at ligge på. For det er ikke altid den lille vil ligge stille. Så er det godt hvis der er en god hældning. Man skal også ligge godt på puden, så et lækkert pudebetræk – et betræk i god kvalitet – som bomuld og frotté en dejlig oplevelse når der skal skiftes bleer og pusles. Det er også godt at have en uro lige over puslepuden. Så man kan få lidt arbejdsro. Den skal være nem at skifte betræk på – for der bliver jo spildt lidt en gang i mellem. Når man er rundt med barnevognen er det godt at have et pusleunderlag. Her er det godt hvis det er praktisk med lommer til at have vådservietter og bleer. Det er også godt hvis den pusleunderlaget har ekstra fyld, for der er mange steder at der kun er et hårdt underlag.

Søger man det enkle og meget fleksible eller et godt supplement til turen er en praktisk puslelomme enkel og nem at have med på farten


Babyalarmer med mange funktioner

Når den lille sover skal man nå alt det andet. Oprydning og klargøring af næste dag. Gerne også nå lidt voksentid sammen. Med en god babyalarm kan man trygt sætte sig til rette. En babyalarm med temperaturmåler og alarm, som man uden at være der er sikker på at der hverken bliver for koldt eller for varmt i værelset. Det kan være en ekstra tryghed som forældre, hvis man har en babyalarm med videofunktion. Det kan være trygt for den lille, hvis man har en babyalarm med beroligende lys. 

Hos Kinderlee finder du et bredt udvalg af babyalarmer i særdeles god kvalitet med en god rækkevidde 

Med en god babyalarm er barnet aldrig rigtigt alene.


En god opbevaringskurv

En klar anbefaling er også at der er godt ryddet op. Men det er ikke altid at der er meget tid til det. Så er det godt, hvis man indretter sig praktisk. Her er en overskuelig opbevaringskurv med god plads et godt indslag i børneværelset og badeværelset. 


En god badetemperatur

De små elsker at bade. Men ligesom når de sover skal der være en ordentlig temperatur – så tæt på kropstemperatur som muligt. Et badetermometer får du en præcis måling så den lille trygt kan bare og plaske løs. 


Negle og tæer skal klippes

Når den lille har været i bad er det nemmere at klippe negle. Når den lille får varmen i det lækre frotté håndklæde tæt ind til dig, så er det nemt lige at få klippet negle, så de ikke kradser dig eller sig selv. Men det er ikke altid nemt at få klippet de små negle, når den lille hellere vil ned og lege. Her er en børnesikker neglesaks god at have i og ved hånden.


Når baby er syg

Intet kan gøre os så bekymrede som når den lille hoster, snotter og feberen melder sig. Røde blussende kinder og blanke øjne fortæller at det er tid til finde et pålideligt termometer. Hos Kinderlee kender vi bekymringen og her er et stort udvalg af termometre i god kvalitet. Der både det digitale termometer og det infrarøde termometer.  Det infrarøde termometer giver en meget hurtig og præcis måling

De digitale øretermometre er praktiske og nemme at rengøre.

Alle med et godt og letlæseligt display


PUSLE, PLEJE