På Farten

På Farten

På farten med hele familien! 

Her finder du alt det tilbehør du behøver til rejsen med hele familien. Der er tænkt på det hele. Find rejsesenge, børnekufferter kun til de små, rejsetasker, skyggetelte og meget mere - Altid med fokus på børnene er deres behov og sikkerhed. 

Vis:
Sortering:

Den undværlige bil

Om du bor i byen eller på landet, så bliver en familieforøgelse hurtigt til en bilforøgelse. Har man bil skal man lige pludselig brugen en større – meget større finder man ud af. Har man ikke så SKAL man bare have en. For når man skal langt med små børn har en del baggage, der ikke lige kan undværes. For slet ikke at tale om indkøb der lige pludselig går fra indkøbslister skrevet på et frimærke til en hel konvolut i A3. 


Gode tilbud på udstyr til bilen

Hos Kinderlee har vi masser af tilbud på autostole og ditto tilbud på tilbehør til bilen. Der er nok at tænke på inden og under en biltur. Men når man rammer sommerhuset, familiefesten, børnefødselsdagen eller hvis man er heldig ferielejligheden i Rom, så indfinder roen sig – især hvis turen har været rolig fordi man har været forudseende og husket alle de ting der gør en lang tur nem for den lille.


Solafskærmning

Først og fremmest skal der være skærmet af for solen. Solbeskyttere er mobile og kan sættes alt efter hvor solen er og bilen vender. Et billigt solbeskyttelsesgardin er den sikre vej til skygge i bilen. Et beskyttelsesunderlag gør rengøringen af bilen til en leg og har du en opbevaring til bilen, så er der langt større chance for at finde sutter, vådservietter, clips, legetøj, drikkedunk og mobilen både under og efter turen – ”skat kig lige i opbevaringen”- er den magiske sætning, der løser timer brugt på at lede efter ting i bilen. 


Altid på farten

Man er altid på farten når man har en lille baby. Til og fra stue og soveværelse, mellem spisebord og køkken og det bliver tit lidt hektisk. Her skiller bilturen sig lidt ud for der er mere ro til hyggesnak sammen, til at lytte til radio og musik, læse pegebøger sammen, se på I pad og ud af vinduet. Her løber den lille ikke nogen vegne, sidder sikkert og selvom det måske ikke altid er roligt, så ved man at man er godt på vej hvis man har tænkt på alt og kommer sikkert frem – og det er vejen ud eller vejen hjem eller i sit hjem – man er altid på farten.


Farten, BABYUDSTYR