Mund- og tandpleje

Her er alle de gode tilbud på babytandbørste og ikke mindst ligeså gode tilbud på børnetandbørste.

Det er også her der er diverse tilbud på puslepleje, som neglesaks til børn og næsesuger.


Vis:
Sortering:

Baby tandpleje

Tænder skal holde hele livet – og tandpleje starter næsten fra dag et. Gummerne skal en gang i mellem have en tur – og det er i al fald noget baby kan li. Det er nær kontakt med grin, når den allerførste fingertandbørste kommer i brug. Den er en fin og billig silikonetandbørste og dermed fri for plasticblødgører og PVC.

De første tænder

Det kommer ikke til at gå lydløst for sig, når de første tænder kommer – og I er advaret. Grønlig afføring, pjevsede børn, savlen og dryppen, lidt røde kinder og et strejf af feber. Den er god nok. Nogle gange er der intet og andre det hele – og gerne hele natten – hvis det er den helt store udgave af ”hvem bider først”.’

Find lige tandbørsten

Så ved du det er tid til at finde tandbørsen og her på KInderlee.dk finder du et godt tilbud på tandbørster til børn. Der er mange typer af tandbørster til små. Lige fra de ergonomiske til de helt traditionelle. Her har vi kun dem som bliver anbefalet af tandlæger med blødt lille børstehoved – og den skal være nem at holde om.

Gode råd til den første tandbørstning 

Børst tænderne mindst to gange om dagen – og grundigt – for man skal helt op på tandkødet og gnubbe – meget let. Tandpasta finder du ikke her – men brug fluor i små mængder. 

Glæd dig til tandbørstningen – det bliver et minde for livet – også selvom det kan føles lidt hårdt når man bliver mødt med skrig der ikke altid udspringer af glæde. Man skal gennem meget gennem livet med sine allerkæreste.


Mund-, tandpleje, PUSLE, PLEJE