Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kinderlee.dk/public_html/catalog/controller/common/seo_mega_pack_pro_url.php on line 1008Unknown: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/kinderlee.dk/public_html/catalog/controller/common/seo_mega_pack_pro_url.php on line 1013 Madrasser til børn | Find din madras online her | Se hos Kinderlee.dk

Madrasser

Madrasser

Madrasser i alle størrelser

Vidst du at børn helt op til 12 år har et søvnbehov på op til 11 timer? Det kræver en god madras. I denne kategori kan du finde madrasser i alle størrelser til alle behov. En god madras er en nødvendighed for en god søvn. Sov godt! Vis:
Sortering:

Madrasser til børn

Børn har brug for søvn! En god madras er derfor en nødvendighed for de små, da netop søvn er en vigtig del af deres udvikling og læring. Vi tilbyder et bredt udvalg af madrasser i forskellige kvaliteter, så du kan finde den helt rigtig madras til dit barn. 


En madras i den rette størrelse

Vi ved at alle har forskellige behov - Nogle sover i en mindre seng, andre kan godt lide ekstra plads. Derfor tilbyder vi madrasser i "næsten" alle størrelser, så du kan finde lige din madras der passer til dit barns seng. 


Madrasser