Løbecykler

Løbecykler

Løbecykler til drenge og piger

Ligge, kravle, løbe, hoppe, cykle – den naturlige udvikling kræver løbende udstyr, så voksende evner møder nye udfordringer. Evnen til at cykle bliver gaven der følger dit barn gennem gader og stræder, veje og stier – hele livet. Det starter her med et uimodståeligt tilbud på løbecykler. Barnets første cykel uden pedaller men stadig med fodkraft. Her bliver barnets balanceevne styrket i blå og pink modeller.


Vis:
Sortering:

En løbecykel er ren nostalgi

”jeg er så glad for min cykel, jeg kommer hurtigt langt omkring”, en sandhed bliver sunget ud. For den efterhånden store dreng og pige får hurtigt sat tempo på den lille racer – og forældre får hurtigt tabt et kilo eller to, når først den lille har sat sig i sadlen. Det er giro d´italia i miniformat, tour de france med forældre i kommentatorsporet, vueltaen for de unge og energiske. 


Ernæring og motion

Et godt tilbud på løbecykel er et livslangt tilbud om motion – til hverdag og sport. Der følger som regel en drikkedunk med rundt og med tiden andet tilbehør til børn, der kan li´ at bevæge sig – meget. Maden følger kun med bagved i form af mor og far der hepper dig frem – og nogle gange råber STOP. Det er vigtigt at lytte efter – i trafikken er det livsvigtigt – men en stor del af livet at lære at begå sig. 


Masser af gode tilbud på løbecykler

En løbecykel åbner en helt ny dimension af tilbud til børnefamilien. Cykelhjelm, sikkerhedsbriller, handsker og knæbeskyttere kan også bruges når cyklen bliver erstattet af løbehjul og ruleskøjter. Mange børn starter tidligt de sjove lege med masser af fart på. Så det er ikke så lidt man bliver udviklet til med løbecyklen, der træner balancen til nye udfordringer.


Løbecykler, LEGETØJ