leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Kinderlee.dk

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået særlige skriftlige aftaler mellem køber og KinderLee.dk


Leveringsomkostninger

Leveringsomkostninger hos Kinderlee.dk er gratis ved køb over 500,-. Leveringsomkostninger for ordre under 500,- ligger fast på kun 49 kr. Dog er der fragt på møbler, uanset pris på produktet, på 250,00 Kr.

Levering af varer fra Kinderlee.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Kinderlee´s erstatning. Det vil sige, at hvis pakken ikke dukker op eller beskadiges indholdet ved levering, vil du få tilsendt et nyt tilsvarende produkt eller den manglende eller ødelagte del.


Bliver pakken returneret grundet manglende afhentning, ubekendt på adressen (forkert adresse opgivet) eller lignende er det kundens ansvar at indbetale porto igen, så pakken endnu en gang kan sendes. Hvis kunden er uenig i Post Danmarks afgørelse skal sagen drøftes med Post Danmark.


Leveringstiden er 2-7 hverdage (man-fre) hvis ikke andet er oplyst ved selve produktbeskrivelsen af varen. Der tages forbehold for længere leveringstid, hvis varen ikke er på lager hos vores leverandører eller på eget lager. 


Del-levering: For at opnå den hurtigst mulige leveringstid, kan det ske, at din ordre deles op i flere forsendelser. Så snart du har foretaget en bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse via e-mail. Vi tilbyder denne leveringsmetode for at give dig den bedst mulige service, der både er hurtigere og mere fleksibel. Kinderlee.dk står for de ekstra omkostninger i forhold til del-levering. 

Ønskes varerne sendt hver for sig og med hver sin leveringstid skal disse bestilles i to separate ordrer.

Kinderlee.dk stilles ikke til ansvar for forsinkelser forsaget af Post danmark, GLS mfl.


Hos Kinderlee.dk går vi op i god kundeservice samt åben og ærlig kommunikation og vil derfor altid holde kunden opdateret i forhold til levering. Pengene bliver ligeledes først trukket fra kundens konto når varen er blevet afsendt.


Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt på Kinderlee.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.