Legetelte

Legetelte

Find legetelte her

Her er et godt tilbud på legetelte til store som små. De er velegnede til børneværelset og stuen og ikke mindst til udendørs brug i haven eller som skygge ved stranden. Et billigt legetøjstelt er nemmere og mere praktisk end en stor parasol og så ved man hvor man her den lille. Her er også legetunneler. De små størrelser kan kravle frem og tilbage og gå på opdagelse i en billig legetunnel, der så nemt og enkelt udvikler barnet krydsmotoriske evner. 


Vis:
Sortering:

Legetelte giver plads til fordybelse

Når de små bliver lidt store kommer der andre behov. Den lille baby er inden man får set sig om blevet til et stort barn – en lille voksen tænker man nogen gange, når børns filosofiske sans ruller sig ud. Her finder I legetelte når du vil skabe rum for at fordybe sig og få ro. Det gode ved legeteltet er at man kan side i stuen og læse mens den lille leger cowboy og indianer eller sidder helt stille og leger med lommelygte eller dukker.


Andet end Ipads

Der er andre måder at få lidt ro på end ipads og TV – selvom det er rigtigt dejligt med en lille pause. Et legetelt til drenge som elsker at lege med lommelygte eller action-men. Læse sine egne billedbøger, lave overdækket Zoologisk Have – der er masser af muligheder.

Der er et legetelt til piger, som nyder at lave selskaber og rollelege. Her er plads til børn, bestik, bøger og blade. 

Et godt legetelt i indbydende farver der appellerer til leg og glæde. 


Et legetelt betyder mere aktivitet og bevægelse

Kan man godt lide teltets tætte stemning, så er det måske noget med en kravletunnel. Børn har en naturlig trang til at udforske og kravle, lege fangeleg fra en tidlig alder. Det er sjovt sammen med den lille at lave baner med forhindringer. Her er både noget man kan hoppe over og under. Som man kan kravle ind i og udenom. Jo der bliver stimuleret både i motorik og sprog, når man leger bevægelseslege med de små.


God til børnefødselsdag

Skal der inviteres til fest skal man være klar til timers underholdning. Derudover skal der være boller og lagkage eller frugtstønger og gulerodsstave.

Så er det da godt at underholdningen lige kan rulles frem. Uanset hvad så kan man nok ikke undgå at det bliver et mindre udstyrsstykke – og det gør man gerne, når dagen skal være den allerbedste dag – med dejlig chokolade og kager til. 


Naturlig læring i et legetelt 

Det er ikke uden grund at man også ser legetelte i skolerne. Det er børnenes eget lille læringsrum 

Her er der ro til sammen eller hver for sig at krybe sammen om noget der kræver opmærksomhed og fordybelse – og man er på egen hånd – uden voksenstøtte. Selvtillid og selvværd bliver bygget op når man klarer sig på egen hånd.


Legetelte, LEGETØJ