Legekøkken

Legekøkken

Legekøkken til børn

Legekøkkenet har altid været yndlings legetøjet hos alle børn, både piger og drenge. I denne kategori finder du et stort udvalg af forskellige slags legekøkkener, og forskellige tilbehørsdele. Børn elsker rollespillet, som køkkener tilbyder, her leger og efterligner børnene forældrenes hverdags situationer i køkkenet, både under frokosten, madpakke smøring, aftensmaden og alle andre stunder der bliver tilbragt i et køkken.


Vis:
Sortering:

Guide til valg af legekøkken

Det går hurtigt når man er en børnefamilie og du ved dit barn er langt i sin udvikling når de begynder at efterligne alle de ting vi som forældre gør i hverdagen. Et af de steder barnet oplever os allermest er i køkkenet. Det er om morgenen når de – som sædvanligt – er stået meget tidligt op og det er om eftermiddagen når man lige er kommet hjem fra institution og der i god tid skal laves mad til hele familien.


Det populære legetøj

Derfor er legekøkkenet så uendeligt populært hos de små. Her kan den lille stå og lave mad ved et legetøjskomfur. De kan lave mad i lange baner og bliver aldrig trætte. Legetøjspizzastykker med velcro, madpakker fyldt op med legetøjsrugbrød med pålæg og legetøjsgrøntsager er både med til at stimulere fantasi og ordforråd. Det giver også barnet følelsen af at ”være med”. Heldigvis sparer man da opvasken selvom det er meget godt at vaske det fra tid til anden. Heldigvis er det nemt at vaske. 


Det gode børnekøkken

Hos Kinderlee har vi været meget selektive og har køkkener som har et bredt udvalg i en god kvalitet. De små skal have de bedste muligheder for at lege med. Også når de bliver større og udvider legen til at være cafébestyrer og butiksejer. Et godt legetøjskøkken med mange muligheder holder gennem det meste af barndommen. Her får barnet muligheder på at øve sig i det der er en uvurderlig ting til at få et hjem til at køre – glæde til madlavning og næring. Det er omsorg for sin næste. Leg og glæde, samtale og udvikling er omdrejningspunkterne for det gode børnekøkken.


Legekøkken, LEGETØJ