Klapvogne

Klapvogne

Find din klapvogn her

Her er det helt store udbud af klapvogne – for den er ikke til at undvære. Og her er muligheden for at få et super tilbud på klapvogn uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Tværtimod for du en billig klapvogn med kæmpe potentiale.Vis:
Sortering:

Børnefamiliens udfordringer

En tur på fire hjul – det kender børnefamilien alt til. Fire hjul på barnevognen – fire hjul på bilen – fire hjul på rullebordet, når svigermor trakterer – fire hjul på rullebrættet – og ikke mindst fire hjul på klapvognen. Det hele løber rundt – også om aftenen når mor lægger hovedet på puden og gør sig klar til en ny kampdag for kvinden, mens manden løber rundt i køkkenet og ordner de sidste ting inden morgendagens nye udfordringer. I ligestillingens navn kan det sagtens være omvendt.  Arbejdsopgaver er der flere af en døgnet har timer – så der er ikke noget at sige til når det snurrer rundt i hovedet.


Klapvognen – klap op og i

Klapvognen er den fleksible løsning, der lægger sig op af parametrene plads, sikkerhed og mobilitet.

Plads i bagagerummet og gangen, sikkerhed i trafikken og for den lille og høj mobilitet. Deneer så nem at klappe op – and go – og i – and gone. 


Masser af valgmuligheder 

Er I til det enkle så er der ingen tvivl om at man skal gå efter micro modellen, der har sine stærke sider i sin enkle konstruktion der udgør en slidstærk klapvogn. Her ligger kvaliteten i detaljen som sikkert stel og med mulighed for at folde vognen sammen uden at flytte bøjlen. Det er bare lidt nemmere.


Mercedesmodellen – de vigtigste ting til klapvognen

Man kan også upgrade – og her kommer man langt få lidt flere penge. Med Reflex-modellen får man en klapvogn i høj kvalitet. Her går der lidt gadget i den når man lige flexer klapvognen om til en kombivogn ved at ”klikke” autostolen på. Det er næsten lige så nemt som at købe den her på hjemmesiden. Et par klik og den er hjemme. 

Der er en kæmpe tillægspakke med de essentielle ting, som regnslag, 5-punkt sele, frontbøjle, der selvfølgelig lige bøjer med ned, når den skal foldes sammen, en luksuriøs kørepose, en rummelig varekurv og meget – meget – mere. Kalechen er med solfilter og kan udvides således at den giver den største skygge, den er åndbar med lære paneler til afkøling. Det er klapvogn/limousine – og de vil helt sikkert blive kigget lidt misundeligt til den. Om aftenen er der både refleks - og for en sikkerheds skyld – LED sikkerhedsbelysning. Ergonomien er i top med ryglæn der kan indstilles mange positioner og ikke mindst justerbart lægstøtte. Det er detaljernes klapvogn.

Det er på mange måder en billig klapvogn, når man tager i betragtning at der medfølger så mange ting man alligevel skal have.


Klapvogne, BABYUDSTYR