Juniorsenge og børnesenge

Juniorsenge og børnesenge

Find din juniorseng her

Hos Kinderlee har vi et stort udvalg af juniorsenge i forskellige prisklasser, altid med fokus på kvalitet og sikkerhed. Vi tilbyder alt fra juniorsenge til halvhøje- og højsenge, samt køjesenge fra kendte danske brands. Find senge i forskelige farver og størrelser. Alle vores senge er blevet testet og godkendt hos Dansk teknologisk Institut. Vis:
Sortering:

En juniorseng med fremtidsmuligheder 

Børn er i konstant udvikling, de vokser og vokser og dermed ændres deres behov hele tiden. Dette kræver at din børneseng kan følge barnets behov. Derfor går vi meget op i at vores børnesenge kan ud- eller ombygges og dermed kan følge barnets behov. Det betyder at, når du køber en børneseng, kan den ombygges til en halvhøj seng eller måske en højseng og endda også konverteres til en køjeseng, hvis dette behov skulle komme. Vi vil altid gøre opmærksom på hvilke muligheder vore børnesenge har.


Godkendte juniorsenge er et must!

Hos Kinderlee.dk går vi op i dit barns sikkerhed og derfor har vi gjort det let for dig at finde din næste børneseng. Vi forhandler kun senge som opfylder alle krav indenfor materialer, afstande og sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig, når du køber børnesenge hos Kinderlee. Vores senge er certificeret efter den europæiske standard EN747, som du kan læse mere om lige her


Bredt udvlag af juniorsenge

Hos Kinderlee.dk har vi et bredt udvalg af juniorsenge. Vi har lave junior / børnesenge med eller uden sengehest, som er den perfekte begynderseng og overgang fra babysengen. Udover det har vi et stort udvalg af halvhøje senge med mulighed for tilkøb af rutsjebane, skrivebord eller klatrevæg. En halvhøj seng er en praktisk løsning, da pladsen under kan bruges til opbevaring. Er pladsen trang eller ønsker barnet at sove højt har vi også et stort udvalg af højsenge med tilhørende skrivebord eller hylder, perfekt til de små værelser, hvor pladsen skal udnyttes. Bliver én pludselig til to har vi også et stort udvalg af køjesenge. 
Udover et stort udvalg af børnesenge har vi også et stort udvalg at tilbehør til vores senge i form af hylder, sengeborde, legeforhæng, sengelommer og puder. 


Juniorsenge fra Danske Manis-h

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten på vores juniorseng. Derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af juniorsenge fra danske Manis-h. Manis-h er kendt for et unikt sengesystem, som muliggør at benytte sengen mange år frem. Du kan læse mere om Manis-h her. 


Juniorsenge, børnesenge