Insektnet og regnslag

Når I er ude på tur med barnevogn eller klapvogn skal man have udstyret i orden. Det danske vejr er gajol vejr – særdeles omskifteligt, så man skal være klar på de udfordringer man kan møde – om det er sommer, efterår, vinter eller forår. Man skal have et regnslag til barnevognen. Det skal have ventilationshuller, så indemiljøet er behageligt – især på den lange tur. Når vejret er omskifteligt er det bedst hvis det er det er nemt at montere. Regnslag med velcoluk og fri for phthalater er det ideelle. Her er det nemt at finde et billigt regnslag, der lever op til alle standarter og passer perfelt til barnevogn og klapvogn. Om sommeren er det dejligst hvis de små kan sove i det fri. Så er et insektnet godt at have rundt om den lille og som sikkerhed mod bier og myg, nysgerrige småfugle og andet småkravl som vil ind til de små.
Vis:
Sortering:

Udeliv 

Når den lille baby har indtaget hjemmet kommer der for de fleste en hel ny ting ind i deres liv. De lange gåture bliver hurtigt en fast bestanddel i ens liv – og man bliver hurtigt afhængig af den friske luft og den ro det giver den lille at sidde og opleve verden fra neden. De fleste benytter også gård eller altan når man lever i byen til at give den lille en middagslur eller to – og har man hus er haven et kæmpe ekstra soveværelse i skyggen af et skur eller et par træer. 

Den lange tur med barnevogn

Dagene går der ud af når man har barsel og de gør fødderne også. Sofa bliver vekslet med kondisko - og tøj efter vejret. Der bliver både brug for sommertøj og vintertøj og alt der i mellem. Regn er også en fast følgesvend, når det kommer til det danske alsidige vejr. Så er et regnslag til barnevogn helt uundværligt. Og når regnen kommer snigende er det godt med en praktisk og nem lukning, som sikrer at voksen og barn kommer tør hjem fra tur.

 Regnslag til klapvogn og barnevogn

Den lille bliver hurtigt større og dermed bliver trangen til at opleve verden ligeledes større. Hurtigt bliver barnevogn erstattet af klapvogn – og her på hjemmesien kan man finde kombivogne, der forener barnevogn med klapvogn. Barnets behov for søvn kombineret med barnets behov for oplevelser. Sådan er det også med regnslag som både kan bruges til barnevogn som klapvogn. Nogen gange er det bare rart at det er nemt og praktisk. 

Insektnet til barnevogn

Som forår bliver til sommer kommer der fuglefløjt fra tidlig morgen. Det er hyggeligt, men samtidig er det også tiden hvor insekternes summen blander sig i sommer idyllen og behov for insektnet kommer til udtryk. Et godt insektnet sidder tæt hele vejen rundt, for kryb kommer ikke kun fra oven. Det er med til at give den sikkerhed, så man bedre kan nyde den tiltrængte – og mange vil helt sikkert sige fortjente – kop kaffe og fred, som en lang middagslur for de små giver. Og et powernap på drømmesengen giver lige den ekstra støtte til aftenens udfordringer. 

Insektnet til tremmeseng

Insekter er kreative og er ikke kun forbeholdt have og blomster. De kommer ind alle vegne. Derfor er det også godt hvis behovet er der, at man kan få insektnet over tremmeseng, så både barn og voksen får en rolig nattesøvn.  

På farten med mor og far

Man bliver glad for sit insektnet om sommeren. Når man er rundt i bil til strand eller skov er man rundt med babyliften – især hvis det er et kort stop. Baby skal med rundt så den lille ikke sidder i den varme bil. Så kan du også finde insektnet til babylift her. Et billigt insektnet er en bedre løsning end myggegift og andre kemikalier til at forhindre insekter i at invadere den tiltrængte ro.


Insektnet, Regnslag, BABYUDSTYR