Højsenge

Højsenge

Stort udvalg af højsenge 

Hos Kinderlee.dk finder du et bredt udvalg af højsenge. En højseng, er en smart og praktisk løsning, da pladsen under kan benyttes til opbevaring, skab eller skriveborde, så du har muligheden for at udnytte pladsen optimalt på de små børneværelser og så børnene elsker at sove højt. Alle vores højsenge er testet og godkendt, så du trygt kan handle din højseng hos os.


Vis:
Sortering:

Højsenge i flere størrelser

En højseng er en smart løsning, og bruges tit på små værelser for at udnytte pladsen. Derfor tilbyder vi også højsenge i flere størrelser, så du har muligheden for at finde lige den højseng, der passer til dit børneværelse. Det smarte ved høje senge, er at du udnytter pladsen op og ikke ud i rummet, så gulvet stadig er fri til leg og kreativitet. 


Delbare højsenge 

Højsenge er seje, sjove og praktiske, men måske ikke hele barndommen. Derfor kan mange af vores højsenge også deles, så du senere hen har muligheden, for at ombygge dne høje seng til en lavere seng, så sengen kan følge barnets ønsker. En smart og fleksibil løsning til børneværelset!


Godkendte højsenge er et must!  

Så snart en seng kommer op i højden og ligge højden kommer over en meter, er der strenge sikkerhedsregler. Disse regler kigger på materaler og kvalitet, alle åbninger og især at ingenting stikker ud, så barnet kan hænge fast. Hos Kinderlee.dk går vi op i dit barns sikkerhed og derfor er alle vores højsenge testet og godkendt hos Dansk Teknologisk Institut!

Højsenge, høje senge, børnesenge