Halvhøje senge

Halvhøje senge

Stort udvalg af halvhøje senge 

Hos Kinderlee.dk finder du et stort udvalg af halvhøje senge, også kaldet legesengen. En halvhøj seng er en praktisk løsning, da pladsen under kan benyttes til leg eller opbevaring af legetøj. Hos os kan du finde halvhøje senge i målene 70x160, 90x160 og 90x200 cm. Alle vores halvhøje senge er testet og godkendt hos Dansk teknologisk Institut. 


Vis:
Sortering:

Køb en praktisk halvhøj seng

En halvhøj seng er meget mere, end bare en seng. Er dit barn til leg og hemmelige huler, hvor skattene kan gemmes, er den halvhøje seng en ideel løsning. En halvhøj seng minder om en køjeseng, bare lavere og uden en seng forneden. Du kan derfor bruge pladsen under, som du ønsker. Det kan være til den ekstra hyggekrog med en madras på gulvet, en hemmelig grotte eller blot som ekstra opbevaringsplads til alt legetøjet. Du kan med fordel vælge en af de tilhørende legeforhæng for at skabe den helt rigtige stemning på børneværelset. 


En halvhøj seng kræver ekstra sikkerhed

Hos Kinderlee.dk finder du kun halvhøje senge, som er testet og godkendt efter europæiske standarder. Når en seng kommer op i højden, er der faste regler for hvilke materialer, afstande og kvalitet sengen skal være konstrueret i. Dette betyder at at ingenting må stikke ud, afstande mellem trin og åbninger skal overholdes, lamelbunden skal sidde fast og sengen skal kunne tage et vis tryk fra alle sider. Hos Kinderlee.dk har vi taget højde for alt og vælger vores forhandlere med omtanke. du kan derfor trygt handle halvhøje senge hos os. 
Vi anbefaler den halvhøje seng fra alderen 3+


Halvhøjseng, halvhøje senge, børnesenge