Hagesmækker

Nedenfor finder du et bredt udvalg af hagesmække i forskellige design og tekstiler. Der er en hagesmæk i plastik, der nemt samler alt hvad der hedder mælk og mad og som holder maden i sikker afstand fra tøjet.

Der er gode tilbud på hagesmække i lækkert design, som med sin bomuldsoverflade suger væsken mens den på den anden side har glat og vandsikker overflade der beskytter vandet mod tøjet. Der er opså en god opsamler i dem der sikrer at maden ikke ender på gulvet.

Der er de helt lækre hagesmække fra Little dutch – bibs, som er i 100% bomuld og et design der holder – også til den næste i rækken.


Vis:
Sortering:

Hagesmæk i flot design    

En hagesmæk i flot design er en gave til familien – og især den der står for at vaske tøjet. Der er mange forskellige designs, så den lille kommer til bords i fin stil. Og det gør ikke noget at man også er til pænt brug når man har hagesmæk til barnedåb eller andre familiebegivenheder, som holder den gode stil.

Til mange lejligheder

For en god hagesmæk fanger alt fra mad til væsker. Det er børnefamiliens skud- og madsikre vest – og den bruges både ved spisebordet og på tur – og når tænderne er på vej kan den også bruges som nem opsamling til savl. 

Tre udviklingstrin

Der er som ofte tre trin på vejen når man kommer til brug af hagesmækken. Den følger på sin vis barnets motorik. Vis mig din hagesmæk og jeg skal fortælle hvor langt med er i sin øje hånd koordination. Der er hagesmækken i plastic som holder til den første spisning. Den samler ALT op – og nogle gange kan man finde den sidste portion i opsamlingsbakken, der er nem at tage af. Dernæst den vandsikre, der er mere fleksibel og nem at håndtere. Den er oftest rarere for den lille, da den giver mere bevægelsesrum. Sidst ender men i den lækre bomuldskvalitet, der næsten er tøj på tøjet. 

En billig hagesmæk i god kvalitet sparer tøjet for mange pletter og unødigt vask.


Hagesmækker, SPISETID