Gåvogne & Gyngeheste

Gåvogne & Gyngeheste

Stort udvalg af gåvogne

Gåvogne er det perfekte legetøj til barnet som har lært at gå, og er klar på nye udfordringer for at udfordre motorikken. Et gåkøretøj er et rigtig godt trænings legetøj, da det styrker koordinationen imellem øjnene, fødderne og hænderne. Men glem nu ikke at købe en cykelhjelm, da der kan komme fart på sådan en gåcykel. Sig endelig til hvis du har spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe dig!Vis:
Sortering:

Op og stå

De små børn vil bare frem. Og når gulvtæppet er slidt tyndt af al den kravlen frem og tilbage, så vil de op. De første skridt er dem man lægger i den mentale boks over de helt store øjeblikke. På vejen op skal den lille have en hjælpende hånd. Og er far og mor ikke lige i nærheden er det godt have noget at støtte sig til. 


Gåvogn fra Moover

En sjov gåvogn giver barnet en kæmpe mobilitet og den er god når der kommer fart på. Den giver en støtte og sikkerhed der giver mod på mere.

En gåvogn med gummihjul fra Moover skåner gulvet for ridser. Det er en stabil gåvogn og det er en gåvogn der er nem samle. 


Gåvogne i træ

Når den ikke mere skal bruges som støtte er det et fint trælegetøj i birketræ, der kan bruges til at samle alle sine dukker i. Der er plads til et helt lille theselskab i den fine vogn.


En gåvogn med mange muligheder

Er man til nostalgi og de klassiske børnelege kan man investere i den lille dukkevogn – mini dolls pram. Her er der også tænkt på gummihjul, så gulvet ikke bliver ridset mere end højst nødvendigt.

Med en prairie wagon kan man flytte udenfor – bare ikke i regnvejr. Supernem at samle – selv for fædre med fem tommelfingre 

Det kan næsten ikke blive vildt nok. Så skal der gynges. I starten er det nok lidt stille, men inden I får set jer om bliver der gynget til kanten med Moover rocking horse. Det er godt at der for en sikkerheds skyld er en speciel bremse som gør at man ikke kan gynge for højt.


Gåvogne, Gyngeheste, LEGETØJ