Gåbiler

Gåbiler

Gåbiler til drenge og piger

Hos Kinderlee.dk tilbyder vi et kæmpe udvalg af gåbiler til både drenge og piger. Vores gåbiler kommer i mange forskellige designs, så du kan finde lige det mærke eller den farve dit barn vil have. Gåbiler kan meget mere end bare at indbyde til leg og sjov - en gåbil er også med til at træne barnets indlæring og motorik. God tur. 

Er barnet blevet for lille til en gåbil, anbefaler vi køretøjer med pedaler og flere funktioner. 

Vis:
Sortering:

Mercedes gåbiler eller Ferrari - Sikke et luksusproblem

Vi tilbyder et stort udvalg af gåbiler med licens fra mærker som mercedes, ferrari, Audi og BMW. Vores gåbiler ligner dem børnene kender fra den virkelige verden - måske mor eller far har en magen til? 


En gåbil skal være sikker

Hos Kinderlee.dk tilbyder vi kun legetøj, der er testet og godkendt. Det samme gælder, når du kigger efter gåbiler. Vores gåbiler er produceret i høj kvalitet, og flere kommer med en ekstra bagstøtte, så bilen ikke kan tippe bagover. 


Gåbiler hjælper med børns læring

Udover leg og sjov indbyder en gåbil også til aktivitet, så børnene fra start kommer ud at røre sig og udvikle musklerne. En gåbil er ligeledes med til at udvikle børns læring og motorik - Vi kan derfor klart anbefale en gåbil, til de mindre børn. 

gåbil