Fortroligheds politik

Fortroligheds politik 

 

Hvorfor anvender vi dine personlige oplysninger?


Vi anvender dine personlige oplysninger til at oprette og administrere din personlige konto, så vi kan give dig en personlig og relevant oplevelse af Kinderlee.

Vi kan sende dig ordrehistorik, detaljer omkring dine bestillinger og give dig mulighed for at administrere dine kontoindstillinger (herunder præferencer i forhold til markedsføring). Vi tilbyder dig også nem adgang til præcise og opdaterede oplysninger, såsom kontaktoplysninger og betalingsoplysninger. Desuden giver vi dig mulighed for at gemme produkter i din shoppingbag, vi anbefaler størrelser og giver dig adgang til at bedømme og anbefale produkter, du har købt hos os.

For at kunne stille relevante produktanbefalinger til din rådighed anvender Kinderlee din navigation og browsing på dine digitale platforme (herunder hjemmeside og app), din købshistorik og produktanbefalinger samt de oplysninger, du har givet os via din konto.

 

Sikkerhed & GDPR

 

Sikkerheden på Kinderlee.dk er i top og altid i fokus hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem, kortindehaveren og hele din færd på vores webshop foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken Kinderlee.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos Kinderlee.dk kan vi garantere at dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

 

Politik omkring kundeoplysninger

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek og database. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger, hvis dette ønskes. 

 

Hvilke typer af personlige oplysninger indsamler vi?

For at du kan indgå aftale hos Kinderlee.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

·     Navn 

·     Køn

·     Land

·     Adresse 

·     Telefonnummer 

·     E-mail adresse 

·     Krypterede kreditkortoplysninger

 

Vi anvender også følgende kategorier af personlige oplysninger i forbindelse med dine cookies:

·      Klik-historik

·      Navigations- og browsinghistorik

 

Hvilken lovmæssig ret har vi til at anvende dine personlige oplysninger?

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig samt at have muligheden for at underrette dig i forhold til levering.


Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:


Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af vores service – som f.eks. køb, fakturering, kundeservice og Kinderlee-konto.

Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via Kinderlee-konto, email, chat eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til din ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede kunden.

Markedsføring. At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web, email, SMS, direct mail, telefon og via tredjepartsmarkedsføring.

Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med Kinderlee, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse på Kinderlee.dk, udvikling af nye funktioner, services og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til aggregerede statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kunders præferencer.

Bedrageri og risiko. For at forhindre bedrageri og udføre risikovurdering.

Lovgivning. For at overholde gældende lovgivning.

 

Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Personoplysningerne registreres hos Kinderlee.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor – Derfor skal du inden godkendelse af ordre aktivt godkende vores handelsbetingelser samt fortrolighedspolitik.

 

Direktøren og de ansatte for Kinderlee.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på Kinderlee.dk: CEO Mustafa Rustam

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Din ret til at tilbagekalde dit samtykke

Som registreret hos Kinderlee.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Kinderlee.dk via e-mail kontakt@kinderlee.dk


24/08/2018