EL LEGETØJ

Kæmpe udvalg af ellegetøj

Find fjernstyrede biler, elbiler, droner og meget mere el legetøj. Hos Kinderlee.dk tilbyder vi et bredt udvalg af elektrisk legetøj i form af elbiler, elmotorcykler, droner, helikoptere og meget mere! Vi tilbyder el legetøj helt fra 2 års alderen op til 10+. Elektrisk legetøj kan bringe smilet frem hos alle - både forældre og barn.

Vis:
Sortering:

Elbiler fra 2-10+ år

Elbiler og elmotorcykler er et fantastisk legetøj. Børnene elsker at køre rundt i deres egen bil eller på den 3 hjulet el motorcykel. Vores elbiler leveres i flotte farver, så både drenge og piger kan køre sig en tur! Vores elbiler er fyldt med udstyr, så bilerne kan lyse, lave sjove lyde eller afspille musik - En sikker vinder til det fartglade barn.


Flyv til tops med en drone eller en sej helikopter

Hvad er sjovere end at flyve med en drone eller en helikopter? Vi ved det ikke! - Lav seje loops, flip og meget mere med vores høj teknologiske droner, som kommer i forskellige farver og former! Er en helikopter mere dig, så har vi også et bredt udvalg af helikoptere. 


Fjernstyrede biler, tanks og speedbåde

Kør i kamp med en stor fjernstyret tank og styr den direkte mod fjenden - Et fantastisk stykke legetøj til børn i alle aldre. Er du mere til hurtige biler, kan du også finde et bredt udvalg af fjernstyrede biler - byg en bane og få den bedste tid! Er en fjernstyret bil ikke vild nok? Så tag et kig på vores fjernstyrede speedbåde til børn - de kan sejle helt op til 45 km/t.


El legetøj, droner, elbiler, fjernstyret biler