Drikke og thermo kopper

Der er altid et stort udvalg af billige drikke og thermo kopper i et lækkert design med motiver de små elsker. De er nemme at holde om – både med et og med to hænder om hanken. 

Vis:
Sortering:

Den første tid ved bordet

Der kommer en tid, hvor den lille skal stå på egne ben – eller i al fald sidde i egen stol – og selv klare at indtage mad og drikke. På det tidspunkt er børneværelset sikkert indtaget og nu er turen kommet til køkkenet og køkkenbordet. Der er mange ting der skal læres. Her er det godt med støtte og for både jeres og barnets skyld en hjælpende hånd. For uanset om det er mælk eller vand, så er fylder det flydende bare en masse – og der er altid noget som ikke må blive vådt der alligevel har fundet sin vej frem til spisebordet. Det er her man lægger sin post, så man får den læst. En billig drikkekop med tud i lækkert design er en hjælp, så man finder balancen mellem at barnet prøver selv – og samtidig er støttet. Der er altid et godt tilbud på drikkekop med tud her hos Kinderlee. Det er godt at have et par stykker, for det er ikke her man sparer en kop på bekostning af tid. For det tager tid at tørre væske op. 

En god drikke kop giver god oplevelse

Det er godt for den lille at have sikkerhed i at prøve sig frem. I sit eget tempo – og uden frustration. Stemningen ved bordet skal være god – det er her familien samles inden dagen starter for alvor og her familien samles inden der bliver aftenro.

Et stort udvalg af thermokopper

Her er samlet et bredt udvalg af tudekopper til en god pris – her er kort sagt et godt tilbud på drikkekopper med tud. For vi vil gerne være medspillere i processen med at lære den lille at lære den vigtige koordinationsevne, som de skal bruge hele livet.


Drikke, thermo, kopper, SPISETID