Diverse legetøj

Her finder du alt det som falder ind under de andre kategorier som for eksempel de flotte sparegrise fra My first Piggy Bank – fra PlayToLove. Der er både til piger og drenge med økonomisk sans og den oplagte gave til dåb og fødselsdag til de børn der allerede har alt – undtagen deres egen opsparin.

Vis:
Sortering:

Spar ikke på grisen

Der er ting til børneværelset, der både kan rasle og leges med. Som der kan puttes alt muligt ned i og som giver et økonomisk grundlag fremover i livet. Det er her man giver sit barn glæden ved en opsparing og ikke mindst oplevelsen af tålmodighed og sparsommelighed. 

Tur ud af huset

Er man flittig til at spare bliver man en hyppig gæst i sin bank – og lærer nye ting som barnebankkonto og børneopsparing, renters rente og i nogle tilfælde kreditværdighed. Det er godt med en god opsparing hvis man møder modstand fra mor og far i BR eller når man surfer rundt på Kinderlees hjemmeside og bliver fristet – over barneevne.

Lær at tælle

Det er også lærerigt at tælle. Gerne til mere end ti – og tæller man de små mønter med – lærer man også om hele og halve. På My First Piggy Bank er det nemt at skue snuden af og hælde hele opsparingen på bordet – og nej de skal ikke i munden. Tælle formuen med mor og far.


Diverse, LEGETØJ