Børnesikring af hjemmet

Her er simpelthen alt hvad der skal til for at sikre det store hjem til den lille ny. Der er billig dørstopper som er særdeles effektiv i sort og transparent. Der er praktisk hjørnebeskytter til borde i glas og træ. Der er særligt afrundede hjørnebeskyttere i transparent. De er alle nemme at montere og en billig måde at sikre hjemmet.  Her er skabslåse og mulitisikring til de mange skabe, man har i køkkenet, så der bliver passet godt på de små nysgerrige fingre.  

Vis:
Sortering:

Den bedste børnesikring

Det er ikke uden grund at man siger den største omvæltning i ens liv bliver når man påtager sig forældrerollen. Den kommer ligesom snigende ind på dig. Især oplever man at man bekymrer sig om alt muligt man ikke gjorde før. Og med rette for de små kan meget mere end de kan forstå. Og der er masser af vovemod – helt fra de er helt små. Før man får set af sig bliver de mobile – meget mobile – og begynder at kravle rundt i hele huset. Først forsigtigt men lige pludselig går det meget hurtigt. 

Se det i børneperspektiv

Så man kan ligeså godt – i rigtigt god tid – starte op med børnesikring i god tid. For med amning, manglende søvn, masser af gøremål, skoldning af sutter og mange dejlige lange gåture med barnevognen så flyver tiden. Inden man får set sig om har den lille udviklet sig til en lille crawler, der svømmer som en fisk på gulvtæppet. Så er det godt hvis man har set det hele gennem den lilles øjne – og hjælper den lille med hver en potentiel fare. Fingre kan komme i klemme, så døre skal børnesikres med effektive dørstoppere og skabe skal have en sikring mod fingre i klemme. 

Masser af bordkant

Der er også masser af kanter – de er skarpe – og man får helt ondt i maven ved tanken om det lille bløde hoved ind i et hjørnekant. Så der er nok der skal sikres i det lille hjem. Det er billigt at børnesikre, men man skal bruge en del tid med planlægning, skruetrækker og praktisk tilgang.

Vigtigt med god børnesikring

Det giver en anden ro når man ved man ikke skal bekymre sig om fingre der kan komme i klemme og hoveder mod en skarp bordkant. Så kan man koncentrere sig om alt det andet der fylder når dagligdagen – og natten – bliver fyldt op med barnegråd, bleer og vådservietter, måltider og sutter der skal koges, oprydning og kvalitetstid, babysvømning og ind imellem lidt kvalitetstid sammen som ægtepar.


Børnesikring, hjemmet, BABYUDSTYR