Senge

Senge

Baby- og børnesenge i Dansk design

Hos Kinderlee.dk tilbyder vi et bredt udvalg af baby- og børnesenge. Du kan her på siden finde alt fra vugger, babysenge, juniorsenge, halvhøje senge, højsenge, køjesenge og hussenge. Vi går ikke på kompromis med kvalitet! Vi øsnker gennem vores senge at kunne tilbyde funktionelle senge med smarte og børnevenlige løsninger til en skarp pris! Vis:
Sortering:

Vugger og babysenge 

Søvn er vigtigt for de helt små! Det samme er en tryg og sikker vugge eller tremmeseng. Hos Kinderlee.dk kan du finde smarte vugger i dansk design - Vi tilbyder også "bedside cribs" hvis du ønsker den nyfødte helt tæt på. Vores babysenge kan smart stilles i højden, så ryggen skånes når barnet vokser - mange af vores babysenge kan ligeledes ombygges så de kan følge barnets udvikling. 


En børneseng med fremtid

Børn bruger mellem 8-10 timer i døgnet i sengen afhængig af deres alder. Derfor skal sengen også være i god kvalitet samt være testet efter de strenge standarder. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet - du kan derfor trygt købe din juniorseng hos Kinderlee.dk


Fra halvhøj seng til køjeseng - og måske tilbage igen? 

Børn er i konstant udvikling - Det betyder at sengen pludselig bliver for kort, for smal eller måske for lav? Flere af vores børnesenge er bygget i et unikt modulopbygget system således du kan bygge din juniorseng om til en halvhøj seng, en højseng og til sidst også en køjeseng - Du kan senere ombygge samme seng til 2 enkelt senge. Smart ikk? 


Hussenge er det nye! 

Hvorfor købe en seng, når man kan få et helt hus? - En husseng skaber den helt rigtige stemning og kan let pyntes med lyskugler, luftballoner og meget mere! Derfor er hussengen den helt rigtige løsning til det stilbevidste barn, der ønsker at skille sig lidt ud. 

Børnesenge