Senge

Find din børneseng hos Kinderlee.dk

Hos Kinderlee har vi et stort udvalg af børnesenge i forskellige prisklasser, altid med fokus på kvalitet og sikkerhed. En baby kræver ikke meget plads, men efterhånden som babyen vokser har han/hun behov for mere plads, og så er det tid til at finde en junior / børnseng. Vi har gjort det nemt for dig at finde din junior/børneseng til dit barn med et bredt udvalg, altid til de bedste priser. Vi tilbyder alt fra juniorsenge til halvhøje- og højsenge, samt køjesenge. Alle vores senge er blevet testet og godkendt hos Dansk teknologisk Institut. 

Vis:
Sortering:

En junior / børneseng med fremtidsmuligheder

Børn er i konstant udvikling, de vokser og vokser og dermed ændres deres behov hele tiden. Dette kræver at din børneseng kan følge barnets behov. Derfor går vi meget op i at vores børnesenge kan ud- eller ombygges og dermed kan følge barnets behov. Det betyder at, når du køber en børneseng, kan den ombygges til en halvhøj seng eller måske en højseng og endda også konverteres til en køjeseng, hvis dette behov skulle komme. Vi vil altid gøre opmærksom på hvilke muligheder vore børnesenge har. 


Godkendte børnesenge er et must!

Hos Kinderlee.dk går vi op i dit barns sikkerhed og derfor har vi gjort det let for dig at finde din næste børneseng. Vi forhandler kun senge som opfylder alle krav indenfor materialer, afstande og sikkerhed. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig, når du køber børnesenge hos Kinderlee. Vores senge er certificeret efter den europæiske standard EN747, som du kan læse mere om lige her


Bredt udvalg af børnesenge

Hos Kinderlee.dk har vi et bredt udvalg af børnesenge. Vi har lave junior / børnesenge med eller uden sengehest, som er den perfekte begynderseng og overgang fra babysengen. Udover det har vi et stort udvalg af halvhøje senge med mulighed for tilkøb af rutsjebane, skrivebord eller klatrevæg. En halvhøj seng er en praktisk løsning, da pladsen under kan bruges til opbevaring. Er pladsen trang eller ønsker barnet at sove højt har vi også et stort udvalg af højsenge med tilhørende skrivebord eller hylder, perfekt til de små værelser, hvor pladsen skal udnyttes. Bliver én pludselig til to har vi også et stort udvalg af køjesenge. 

Udover et stort udvalg af børnesenge har vi også et stort udvalg at tilbehør til vores senge i form af hylder, sengeborde, legeforhæng, sengelommer og puder. 

Børnesenge