Børnelamper

Børnelamper

Flotte børnelamper til børneværelset

Her finder du et stort udvalg af spændende børnelamper online hos Kinderlee. Børnelamper fra Little Dutch og mange flere. Du kan vælge børnelamper til væg, loft og bord. Vi har også natlamper så dit barn kan sove trygt og godt til en rolig belysning. Vælg blandt vores børnelamper med forskellige motiver, designs og figurer. Flere af vores børnelamper har integreret LED.Vis:
Sortering:

Køb børnelamper og natlamper hos kinderlee.dk

Når man tænker tilbage til barndommens eget land er det tit den gode bod, yndlingslegen i sit eget lille værelse eller fornemmelsen af at vågne af at solen kigger ind gennem en stribe i rullegardinet.

Det som giver erindringen er ikke kun aktiviteten, men også stemningen. Det er tit der som forbliver og som bliver trigget når vi genoplever en bestemt stemning eller handling. Som forældre bliver man konstant mindet om sin egen barndom gennem sine børn. 

En bestemt lyd, en bestemt duft eller en bestemt belysning. Derfor gør vi så meget ud af belysningen i dag. Det påvirker. Fra morgen til aften – al den vågne tid er altid i lyset af noget. 

Det er derfor vi som forældre er så bevidste om hele indretningen i børneværelset – og valget af lamper – og pærer – er ikke tilfældige. Der er den dæmpede intime belysning til morgen og aftentiderne. Derfor behøver en lampe ikke at være dyr, tværtimod er det ikke altid prisen der afgør en stemning, men et overvejet og gennemtænkt valg. En billig lampe med en elsparepære og et børnevenligt motiv er en god løsning, især til de børn der nyder at falde i søvn til en dæmpet og tryg belysning. Og man behøver ikke som forælder at bekymre sig om at EL-måleren går helt amok, når den lille lægger sig til at sove og man ikke lige kan komme op af sofaen for at slukke. 


Stort udvalg af børnelamper

Her er stort udvalg. Det er en børnelampe til væg, som tit er det naturlige valg til aftenbelysning. Det er i den dæmpede belysning af denne at yndlingsbogen og yndlingsfiguren kommer til live. Læser du med dit barn bliver det den ekstra dimension i dit barns minde om den tidlige barndom. Mors og fars stemme og duft. Væglampens lys der dæmpet lægger stemningen til en god nats søvn.  

Der er bordlampen til børnebord –der senere danner ramme for alle de sjove aktiviteter og børnetegninger, som bliver gemt – men ikke glemt. 

Der er loftslampen, som sjovt nok bliver lampen der giver mest lys, men som aldrig rigtigt bliver husket som andet end den der tænder når kontakten giver et klik.  

Her er altid et godt tilbud på børnelamper, Hvad enten det er til dag eller aften/nat. Her finder du tryghed til den lille – og et minde du giver videre.


Børnelamper, BØRNEVÆRELSET