BØRNEVÆRELSET

Gør børneværelset til et eventyrland 

I denne kategori har vi samlet alle vores produkter til indretning af børneværelset. Du finder både  opbevaring, dekorationer, interiør, mindre møbler og meget mere. Hvad enten du gerne vil indrette det fineste prisesse værelse, eller et værelse til seje ridder drenge, så finder du det her. Vis:
Sortering:

Det lille børneværelse i det store hjem

Børneværelset er barnets første lille hjem, som de langsomt gør til deres eget. Fra de ligger i vuggen bevæbnet med sutter – og i mørket er de selvlysende gode – omgivet af bamser og omkranset af en flot sengerand, der giver dem en fornemmelse af tryghed. Der går ikke længe før gulvet bliver indtaget og belagt med legetøj, som puslespil – der er mere splittet ad end samlet – køkkensæt, kopper og kander, udklædningstøj og legetøjsdyr i alle størrelser.


Praktiske og kreative børnemøbler

Hos Kinderlee finder du alt til børneværelset, både hvad angår indhold og indretning. Som forælder er der mange ting, der skal på plads inden den lille ligger i sin egen vugge. Så her kan du gå på opdagelse og få styr på indretningen. Det er næsten som at skulle flytte ind i et nyt hus. Der skal være styr på møbler, så den lille kan ligge godt, have plads til opbevaring af tøj og ikke mindst masser af stofbleer, masser af legetøj og med tiden et godt sted at side og fordybe sig i med malerpensel og papir. Der skal være plads til det hele – og man kan næsten ikke få plads nok til opbevaring. 


Børnelamper i mange farver 

Der skal også være en fin børnebelysning. En god lampe til børneværelset, der lyser op når det bliver tidligt mørkt. En lampe der matcher rummets indretning og dekorationer, som en bort eller plakat, der appellerer til dit barns fantasi. Og den vigtige nattelampe, så der er dæmpet lys, når mørket kommer for tæt på den lille. Man kan kombinere en nattelampe med en twilight sunshine owl, der projekterer en flot nattehimmel op i forskellige farver. Dæmpet lys giver altid en fin tryghed for de små. Og gerne det samme dag efter dag, nat efter nat. De små elsker ritualer og gentagelser. Og her er både noget til drenge og piger. En racerbil med lyn til den fartglade dreng og en virkelig sød ugle til den lille prinsesse.  


Masser af muligheder

Her hos Kinderlee er der masser af muligheder for at lave et spændende og levende legemiljø om dagen og et trygt beroligende stille miljø om aftenen. Meget legetøj kan begge, som Cloud B – ufoen, der blinker livligt med masser af lyd når der skal leges invasion fra rummet og om aftenen kan indstilles til beroligende lys og ditto lyd. 


Barnets rum

Børneværelset er barnets land – deres eventyr land. Klar til at blive indtaget fra tidligt morgen til det bliver putte tid. Det er her vi forældre sætter rammen om barnets mere og mere selvstændige liv. Det bliver fyldt med liv og lyd – og det rum som står klarest i erindringen, når de selv bliver store og får børn.

Hos kinderlee er vi glade for at være med når de nybagte forældre går i gang med at lave deres børns helt eget eventyrland. Du kan her så møbler der henvender sig til børn. 


BØRNEVÆRELSET