Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/kinderlee.dk/public_html/catalog/controller/common/seo_mega_pack_pro_url.php on line 1008Unknown: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /var/www/kinderlee.dk/public_html/catalog/controller/common/seo_mega_pack_pro_url.php on line 1013 Børnekufferter | Find en flot børnekuffert kun til de små | Kinderlee.dk

Børnekufferter

Børnekufferter

Find en børnekuffert her

De små skal ikke snydes når rejsen står for døren! Køb en sej og personlig børnekuffert til de små - vi har et bredt udvalg med sjove og børnevenlige motiver. Børnene elsker i forvejen at hjælpe med de store og tunge kufferter, men når de får deres egen børnekuffert er det faktisk lidt sejt at gå med den!


 


Vis:
Sortering:

Barnets helt egen børnekuffert

Børnene elsker dem - Det at de får deres helt egen børnekuffert er bare for sejt! Måske de også vil hjælpe med pakningen, når det nu skal i deres helt egen kuffert, måske med et smart motiv på. 


Børnekufferter med muligheder

Vores børnekufferter har flere indstillingsmuligheder, således den passer til alle højder. Udover det kommer de med smarte rum i forskellige størrelser, så der er plads til det hele. 

Børnekufferter