Børnebestik

Her finder du alt hvad du kan sætte i hånden på de små når de skal håndtere det lille som store måltid. Den lille børneske i plastic med varmeindikator til de første måltider på egen hånd, de lidt mere stive børneskeer, som er gode til at skrabe tallerkenen med og et billigt spisesæt i rustfrit stål i super kvalitet.
Vis:
Sortering:

De små med ved bordet

Når amningen slutter og de små skal op i barnestolen og sidde med r det en stor dag. For forældre og børn. Nu bliver mulighederne endnu større for at få fat i noget – og for en gangs skyld er det fint at det så ryger i munden – og ikke på gulvet.

Der er udgifter nok i det daglige, men så det er godt at man hos Kinderlee kan få billigt børneservice i god kvalitet, der er lige til at komme i opvaskeren efter brug.  

Et godt tilbud på børnebestik   

Der vil helt sikkert være brug for mere end et sæt, for i starten vil der være mange måltider, og det er ikke sjovt at stå med havregrød og et skrigende der lige mangler sin babyske.

Gode råd til mad med små børn 

Når det bliver aftentid er det godt at have måltidet gjort klar i god tid. Det er ikke uden grund at det bliver kaldt ulvetimen, så jo mere der er klar jo bedre.


Bestik, SPISETID