Barnevogne

Barnevogne

Bredt udvalg af barnevogne 

En barnevogn er barnets eget transportmiddel og her går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet, sikkerhed og komfort. Hos Kinderlee fører vi flere mærker, som kombinerer det praktiske med det særdeles elegante.Vis:
Sortering:

Vælg den rigtige barnevogn

Der er mange overvejelser når barnevognen skal købes – barnets første transportmiddel – den første tid i trafikken. Så derfor skal den naturligvis være stabil - og sikkerhed bliver der ikke gået på kompromis med. 
Jeres barn skal ligge – og med tiden sidde – godt. Der er en lækker og dyb polstret madras, så køreturen bliver en komfortabel lille rejse. Om det så er den lille korte indkøbstur eller den store udflugt kan du være sikker på at oplevelsen hos den lille er stor – og nysgerrigheden større. Hele omverdenen tages ind kun afbrudt af den helt særlige indforståede øjenkontakt, man har med sit barn. Med punkterfrie dæk er man sikker på at der for mange afveje og unødige pitstop. 
Verden skal indtages og med Silver Cross bliver den indtaget og opdaget med stil. Det er krom og håndsyet med sans for hver en lille detalje.
Der er naturligvis masser af valgmuligheder, der imødekommer lige netop jeres behov. Bor man midt inde i byen er det ofte mange korte ture, og der kan være småt med plads. Her er der flere smarte letvægtsbarnevogne at vælge imellem. 
Man er altid sammen med de små. Det er en livsstil og når der skal købes ind er man med en Silver Cross sikker på at kunne have det hele med. Det er nemt med den store indkøbskurv, der let kan tages på og sættes af. 
Er man til masser af frisk luft og motion med den lille bliver man glad for den eminente affjedring og stabile styring – og den kan klare at dit barn vokser sig stor og stærk. Der er fleksibel rygstøtte, der kan justeres efter behov. Samtidig er alle materialer slidstærke tekstiler, så med den rette behandling holder til det næste nye familiemedlem eller sågar generation. 

Meget mere end bare en barnevogn

Den kan kombineres, så det både er en barnevogn og en klapvogn – alt efter hvilken model I vælger.
Uanset hvilket valg man tager så er flere af vores barnevogne praktiske og lette at klappe sammen. Den kan vendes alt efter om der skal soves eller opleves. Der er udstyr som er designet til vognen så det er nemt, hvad enten det er voksipose, autostol, det obligatoriske regnslag og - især om sommeren – insektnet.  
Den er samlet af en specialist, så I kan være sikre på at den er skruet helt perfekt sammen. Det er kvalitet og luksus. Det bedste til jeres børn.
God tur 


Barnevogne, BABYUDSTYR