Bamser & Nusseklude

Du vil med sikkerhed gøre dit barn ellevild, hvis du bestiller en sød bamse eller plysdyr hjem til døren. En bamse er nemlig perfekt at kramme, når dagen har været træls – og plysdyr er altid klar på de vildeste eventyr! Se bare vores KÆMPE udvalg af bamser og Nusseklude – vi har også mekaniske plysdyr og fantasidyr! Her i webshoppen finder du alle de populære bamser og nusseklude fra kendte mærker.

Vis:
Sortering:

Bamser og nusseklude på tilbud

I et hjem med små er der masser af opgaver. Og det er ikke altid der er god tid til at trøste. Nogle gange bliver det bare til at komme op til mor eller far og en sut. Med en sød bamse – der spiller en beroligende melodi - i hånden eller en velkendt sutteklud, der beroliger den lille, eller en nusseklud som både tåler en tur i munden og resten af hovedet – der ikke altid er helt rent efter en lille grædetur. 

Det velkendte er også en sikker vinder når den lille har svært ved at sove og som en fast bestanddel i de ritualer de elsker. Altid i hånden tæt ved en. Klar til en krammer, nus og kys – og lidt snot og snavs. Nemme at rengøre i gode miljøvenlige tekstiler. 

Det er alt sammen de populære børnemærker i et lækkert design og med masser af muligheder til at stimulere finmotorikken, når den lille leger med de tilhørende små bånd og knitrende indhold.


Bamser, Nusseklude, LEGETØJ