Babyalarmer

Babyalarmer

Find din babyalarm her

Her finder du alt hvad I skal bruge for at have ører – og i nogle tilfælde øjne – på den lille. Vi fører babyalarmer fra REER – tysk kvalitet og en af de største udviklere af børneprodukter. Der er forskellige modeller fra RIGI og LYRA til APOLLO. Alt efter hvad I som familie skal bruge for at have fjernopsyn med familiens yngste medlem.Vis:
Sortering:

Jagten på et godt tilbud på babyalarmer

Er der noget der både kan optage mor og far, så er det jagten på at finde en billig babyalarm i en god kvalitet, som er særdeles pålidelig på en række parametre. Det er et særligt emne, hvor der er opmærksomhed på en række parametre. Netop fordi babyalarmen kommer i brug når familiens sårbareste er helt alene. 

Her kan far få lov at nørde med teknikken og spørge til de tekniske specifikationer. 


Ting du skal være opmærksom på ved babyalarmer

Rækkevidde på babyalarm er vigtig, hvis du har den lille stående i gården og er højt oppe eller er vant til at arbejde i haven mens den lille sover. 

En stærk og følsom mikrofon kombineret med intelligent lydaktivering, der sikrer en lav batteriomkostning til følge. Har babyalarm genopladelige batterier og er der to opladere eller kun en. Er babyalarm nem at gå rundt med eller skal den i lommen. Er den nem at sætte sig ind i eller kræver den en akademisk uddannelse i ingeniørklassen at mestre. 

En babyalarm med temperaturmåler og lyd indikator er praktisk og rar hvis soveværelse kan være svær at temperaturstyre – og det kan være svært i sommerperioden. Vil man have et øje på den lille så skal man op i en anden prisklasse og giver det den tryghed som man ønsker. 

Frem for alt er det en pålidelig babyalarm man kan stole på hver gang, man lægger den lille til ro. 


En babyalarm i høj kvalitet

Hos Kinderlee ved vi alt om hvor vigtigt sikkerhed er for familiens alleryngste. Derfor har vi samlet tysk kvalitet og dermed en billig babyalarm der lever op til de høje krav om kvalitet og stabilitet. 

Man kan få alt fra den enkle model med analogt signal – og er enkel og praktisk. Her er fokus på kerneydelsen. Man kan høre når der er aktivitet – og den er særligt lydfølsom.


Babyalarmer med mange funktioner

Man kan få en babyalarm med to-vejsfunktion med navnet Lyra fra REER, her er der mulghed for at baby kan høre mors eller fars beroligende stemme. Der er Rigi fra REER med, som er en babyalarm med ekstra lang rækkevidde. Er man til den helt store model kan man købe Apollo fra REER. Her får man en babyalarm med billede og lyd. SÅ her kan man finde en kanal man altid gerne vil se. Og den lille kan føle sig dem i Ramasjang der først vågner om 7 timer og 23 minutter. 


Reer® Din specialist i børnesikkerhed 

Det tyske firma Reer udvikler kvalitetsprodukter til familien med børn, med henblik på at gøre hverdagen så sikker og komfortabel som muligt.
Som førende indenfor børnesikkerhedsprodukter er tyske Reer idag en af de største udviklere og producenter indenfor baby- og børneprodukter der giver større sikkerhed og bekvemmelighed.


Babyalarmer, PUSLE, PLEJE