Autostol 18-36 kg

Autostol 18-36 kg

Autostole fra 9-36 kg

Du kan i denne kategori finde autostole fra 9-36 kg - Altid med fokus på kvalitet og sikkerhed!


 

Vis:
Sortering:

Autostolen skal være sikkerheds godkendt

Det er ulovligt og uansvarligt at placere en bagudvendt autostol autostol foran en aktiv passagerairbag. Udløses en airbag op imod en bagud vendt autostol kan det medføre store skader på barnet. I mange biler kan passager airbaggen slås fra ved at åbne handskerummet og bruge nøglen til at slå den fra i et nøglehul som der for at deaktivere airbaggen. Er du i tvivl om airbaggen kan slås fra i din bil, så kontakte din bilforhandler eller bilproducenten for at søge rådgivning. Kør aldrig med en autostol på forsæder, hvis du er i tvivl om passager airbaggen er slået fra.

Barnets hoved må ikke overstige kanten på autostolen. Læs den medfølgende brugervejledning for at sikre at stolen til barnet anvendes korrekt.


Sikkerhedsråd for brug af autostol

Ved brug af autostole øges børns sikkerhed i bilen. Der er i Danmark et lovkrav om, at børn op til 135 cm i højden skal anvende godkendt sikkerhedsudstyr, så som f.eks. autostol eller selepude. Er barnet ikke lovpligtigt fastspændt, medfører det et klip i kørekortet. Uanset om barnet måtte finde det irriterende at sidde i autostolen, så er det vigtigt at dit barn er spændt fast under kørslen.

Autostol 18-36 kg