Aktivitetstæpper

Aktivitetstæpper

Aktivitetstæpper til alle

Aktivitetstæpper er et must for alle småbørns familier. I denne kategori har vi samlet hele vores udvalg, i alle former og størrelser, designs og funktioner. Hvad enten du har brug for et to-go tæppe til at tage med på farten, et aktivitetstæppe med bøjler og legetøj, aktivitetstæpper med og uden kanter.


Vis:
Sortering:

Som nybagt mor og far kan man være sikker på at man både kommer til at gå meget, at stå meget og ikke mindst ligge ned.

Hvad kan man på et aktivitetstæppe 

På aktivitetstæpperne kan jeres barn både ligge sammen med jer og alene. Her er en verden af udfordrende aktivitet lige ved hånden. Det er godt for den lille at ligge på maven og undersøge alle ting. Det styrker ryggen og motorikken i takt med barnets naturlige udvikling og motiverer til yderligere bevægelse når de små skal på oplevelsestur på aktivitetstæppet. Her finder du et stort udvalg af i forskellige former og mange størrelser. Der er de små Pili Mat som med opslåede folder giver tryghed for stor som lille. Så ved man at de holder sig indenfor tæppet – og de små kan jo lige så godt lære helt fra starten, at man kun går lige til grænsen. Pli Mat er både i pige- og drengefarver. Her er også aktivitetstæppe med bøjler og selvfølgelig også aktivitetstæppe med forskellige overflader, så man bliver taktil bevidst. Det er godt at barnet lærer de forskellige overflader at kende, de små er nysgerrige på alt nyt – og her er en verden af oplevelser lige ud for næsen af dem. Der er aktivitetstæppe med bidering for de små elsker at opleve verden gennem smag og kærlige bid. Der er aktivitetstæppe med spejl for det er sjovt at se sig selv – igen og igen. Der er intet som at lege tittebø med sine forældre og - når de ikke kan - med sig selv.

Der er selvfølgelig også aktivitetstæppe med snore, så en lille kan hive og trække og se hvad der sker, når man trækker hårdt nok. Det er sjovt at nyde sit barn når det går på opdagelse og røver sig selv af.

Et aktivitetstæppe med indbygget legetøj er nærmest en selvfølge – og ellers bliver det nok fyldt med alskens aktivitet og glædesudbrud.

Det er tykke polstrede aktivitetstæpper så barnet ligger godt og varmt på et eventuelt koldt gulv. 

Samtidig er det uhyre praktisk at man lynhurtigt kan rulle det sammen og tage spontant en tur i park eller til bedsteforældre lige i nærmeste pose. Nogen gange går det hurtigt i en børnefamilie.

Et aktivitetstæppe er altid en god ide

Er der lidt træk på gulvet er det en god løsning med et fast aktivitetsunderlag. Her er legemåtten fra play to love et godt alternativ til tæppet. Det er slidstærkt og blødt og særdeles nemt at rengøre. Her kan der også pilles og stiftes bekendtskab med de første tal og bogstaver. Man bliver hverken for stor eller for lille til at lege med tal og bogstaver.

Alt sammen i lækre og enkle designs, der både er til drenge og piger, til begge dele og til hele familien. Det er nemt at blive lokket til at lege med. Det er den bedste overspringshandling. At ligge og løfte den lille op. Tale og grine, hygge og nærvær. For dig og den lille. 

Det er ikke kun legetøj og pusle og pleje til den lille vi faciliterer hos Kinderlee – det er børnefamilieliv og glæde. 


Aktivitetstæpper, LEGETØJ