Aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj

Aktivitetslegetøj for enhver smag 

Gå på opdagelse i dit barns verden. Nedenfor finder I alt det og mere til som den lille kan aktiveres med. Det er leg og indlæring, fin- og grovmotorik, der styrkes mens den lille har det uendeligt sjovt. Her finder I altid et godt tilbud på aktivitetslegetøj. 


Vis:
Sortering:

Aktivitetslegetøj er sød musik

Man har som forældre altid mere end et øje på sin lille. Stort set alle sanser er i beredskab og som oftest er ørerne der opfanger hvis der er noget galt. Det er nemlig når der er helt stille man kommer styrtende.

Så når man går i køkkenet og forbereder maden eller rydder op efter sin lille bandit er lyden af larm og aktivitet sød musik i ens ører.  Der bliver gået til den, hvad enten det er hammer og bræt eller biler og bolde, der kører rundt og rundt, så er det små skridt i dit barns udvikling – og altid på vej frem. Det er godt at barnet leger på egen hånd. Lærer selv at gå på opdagelse i en uendelig stor verden med masser af muligheder. Der er gentagelsens glæde, når bolden ruller rundt i tårnet for tusinde gang. Det er fornemmelsen for bevægelse med farverige bolde. Lyden af aktivitetslegetøj er lyden af børn der lærer. Meget legetøj, kan bruges som aktivitetslegetøj, men en af vores favoritter er klart et legekøkken

Derfor er aktivitetslegetøj den bedste dåbsgave

Der er mange måder at lære på. Der er trail and error, som når den lille vender, drejer puslespilsbrikken for at få den til at passe.  Det er godt at have med i bagagen hele livet at man ved at man ved at forsøge og fejle har muligheden for at forsøge igen og igen indtil målet er nået og problemet løst. Det er en god erfaring som man aldrig bliver for gammel til og som den lille intuitivt har med som barnegave.

Learning by doing

Det falder det lille barn helt naturligt at prøve sig frem. Aktivitet frem for passivitet er vist reglen – helt uden undtagelse. Hvor tit har man set en lille sidde helt stille med en hammer og bræt. ”Ro i retten”, tænker man stille for sig selv, når hammeren ved en fejl kommer med op på spisebordet og den lilles fremtid i et højt embede bliver en sjov tanke hos mor og far. Indtil da er det dog stadig mor og far der bestemmer – og det er nok meget godt.

Så du kan roligt gå på jagt efter et godt tilbud på aktivitetslegetøj


Aktivitetslegetøj, LEGETØJ