Aktivitetskæder

Aktivitetskæder er et super godt aktivitetslegetøj til babyer, der stimuler barnet i barnevognen, autostolen, tremmesengen, eller kravlegården  og søger for at barnet ikke keder sig. Aktivitetskæder byder på masser af spændende udfordringer for din baby med masser af farver og knitralyde mm. Som er med til at give barnet en masse nye indtryk og sanser. Det er altid godt at have en aktivititetskæde i barnevognen eller tremmesengen. Vi har et godt udvalg af flotte aktivitetskæder i mange forskellige farver og designs.

Vis:
Sortering:

Aktivitetskæder på tilbud

Aktivitetskæder er noget af det første legetøj de små får i hånden. De appellerer til fantasien og er nemme at holde om. Der er små dyr som vedhæng som de små fingre kan undersøge. De er bløde og i en god miljøvenlig kvalitet, så de kan tåle at blive undersøgt med munden. Samtidig er de nemme at blive rengjort. En tur i vaskemaskinen og så er de klar til en ny dag med masser af aktivitet. De er i lækre farver, der inviterer til leg og ikke mindst at er de nemme og lige til at sætte på barnevognen og klapvognen. De kan også hurtigt snos om vuggen. Lige inden for rækkevidde for de små undersøgende fingre. Der er skønt at gå tur og se de små nysgerrige øjne følge de strikkede dyr på aktivitetskæden. Når man får fat på dem kan de knitre og det sammen med de flotte farver stimulerer en masse sanser samtidig. 

På køreturen bliver det nemmere at aktivere barnet og man kan undervejs snakke og pludre med, når aktivitetskæden bliver undersøgt på kryds og tværs. 

Når der skal skiftes ble på turen og den lille ligger uroligt, så er den automatisk med og fungerer som en uro. Det giver tryghed at se noget velkendt, der både kan lave lyde og som man kan gnave godt i. 

Den er også god når den hænger i tremmesengen eller kravlegården og den lille prøver at møve sig op til den. Den skal bare have fat og stædigt og vedholdende bliver der kæmpet for at nå den. Der er uendelig mange timers leg og udvikling i aktivitetskæder. 

Hos kinderlee er det de aktivitetskæder i høj kvalitet, der udfordrer og stimulerer barnet.

Vi fører mange typer som den nuttede kanin – Pink blossom til den lille prinsesse til den mintblå spiral rabbit, hvor den lille finder sig selv i spejlet og kan rasle med den lille rangle. 

Aktivitetskæden er bare god at have ved hånden – om det er ude eller hjemme. Dit barn vil elske den og kramme den. Forsøge at gnave den i stykker og skrige i fryd når de får øje på sig selv. Den vil blive gnasket og kastet. Den vil få kærlige knubs, blive beskidt og efter en tur i vaskemaskinen stå klar hver morgen til en ny tur med jeres lille guldklump. Det bliver en god følgesvend gennem de første år – og med det holdbare materiale i bomuld og polyester an den gå i arv til lillebror eller lillesøster.


Aktivitetskæder, LEGETØJ