Selepuder

Hos KInderlee har vi alletiders tilbud på selepuder for den lille skal jo sidde godt og sikkert – også selvom de er blevet lidt større. Her finder du et bredt udvalg i forskellige farver, så det passer til bilens interiør. Det er det lækre mærke Monte Carlo som er i højsædet og der er mere på vej.

Der er ingen produkter at vise i denne kategori.


Fra lille til lidt større

Når den lille bliver stor – så stor – kan man næsten høre Dirch Passer sige – så går man fra autostol til selepude. Så bliver det lidt mere fleksibelt og nemt at være på farten – og selv en lang tur bliver kort, hvis man er bevæbnet med en I pad eller mobil – og en god streaming tjeneste. 

En lettere og sikker biltur

Det er på den front blevet meget lettere at være forældre. For det var svært at få video og fjernsyn med i bagagerummet dengang i 1970erne hvor teknologien ikke havde fået samme tag i befolkningen og sikkerheden var noget man tog lidt lettere på. Nogle gange er det utroligt at vi forældre har overlevet 70erne og 80erne og for de unge mødre 90erne.

Sikkerhed og komfort

Sikkerhed bliver der ikke gået på kompromis med i dag. Heldigvis. Også selvom at det er en billig selepude, så er sikkerheden helt i top og komforten ligeså. Her finder du en selepude med anatomisk udformning, der støtter de rigtige steder og med en åndbar polstring, der giver en bedre ventilation – hvilket betyder alt på en varm dag. Børn har brug for at kunne komme af med varmen. 

Med en selepude fra Kinderlee kommer man sikkert frem, sidder behageligt og komfortabelt. Den er nem at tage ind og ud af bilen og rengøring klares som aften bare med at ryste den udenfor. 


Selepuder