Køjesenge

Køjesenge

Stort udvalg af køjesenge  

En køjeseng er den optimale løsning, når antal børn og værelser ikke passer sammen. Derfor har vi et bredt udvalg af køjesenge i forskellige størrelser og priser. Mange af vores køjesenge kan også deles til 2 enkelt senge, så du har mulighed for at benytte din køjeseng i længere tid. Alle vores køjesenge er testet og godkendt hos Dansk Teknologisk Institut.Vis:
Sortering:

Køjesenge i alle størrelser

Hos Kinderlee.dk har vi et bredt udvalg af køjesenge, hvilket betyder at du kan finde lige den størrelse, som passer til dit børneværelser. Om det gælder madrasmål eller de ydre mål, har vi flere forskellige modeller. 


Delbare køjesenge

Køjesengen er en smart og praktisk løsning, især hvis du mangler værelser eller pladsen ikke er til 2 enkelt senge. Men ændrer mulighederne sig på sigt, kan du med en stor del af vores køjesenge dele dem, så du har muligheden for at få 2 enkelt senge. En perfekt og fleksibel løsning! 

 

Køjesenge og sikkerhed hænger sammen!

En køjeseng er er også en høj seng, derfor gælder der strenge regler omkring køjesenge. Dette betyder de skal efterleve alle krav inden for materialer, kvalitet og have de rigtige afstande i alle åbninger. Derfor er alle vores køjesenge testet og godkendt. Du kan også få køjesenge med sengehest til underkøjen, hvis der ønskes ekstra komfort og sikkerhed.


Køjesenge