Værksteder til børn

Værksteder til børn

Arbejdsværksteder til børn hos Kinderlee.dk

Hos Kinderlee.dk stræber vi efter at have det fedeste legetøj til børn, derfor har vi også et bredt udvalg af værksteder til børn, da det altid er et hit hos de små! Arbejdsværksteder er god for motorikken og barnets forståelse af værktøjet og dets funktioner. Dreng eller pige – Et værksted til børn er en sikker vinder!


Vis:
Sortering:

Værksteder til børn er en sikker vinder! 

Har dit barn en lille håndværker gemt i sig? Hvis ikke, skal det nok komme med en smart arbejdsbænk der indbyder til leg, kreativitet og læring. Børn elsker at gøre som far - Nu har de muligheden! 


Arbejdsværksteder til drenge og piger

Dreng eller pige? Det betyder ingenting! Vi har et bredt udvalg af værksteder i forskellige farver med alt det værktøj barnet har brug for. Om de vil hamre søm i, save eller bore skruer i - alt er muligt med et værksted fra Kinderlee.dk


Vores værksteder er godkendte! 

Man må ikke gå ned på udstyr! Derfor er alle vores arbejdsværksteder også i bedste kvalitet, bygget i massivt træ så det kan holde til de mange timers leg. Alle vores værksteder til børnene er ligeledes blevet testet og godkendt og indeholder ingen giftige stoffer. 


Arbejdsværksteder, arbejdsbænk