Trælegetøj

Træ er et af de mest holdbare og slidstærke materialer der findes, og så skaber det et lækkert naturligt og smukt design. Her i kategorien har vi samlet alt legetøj der er at finde på shoppe, lavet i træ. Her finder du alt fra træbiler, legemad i træ, rangler i træ, trækuglebaner og labyrinter, spil, puslespil, instrumenter mm. Så er du på udkig efter legetøj lavet i træ, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har sørget for at maling mm. der er anvendt på legetøjet er giftfrit, så du med tryghed kan lade baby sutte, røre og udforske legetøjet. Legetøjet er med til at stimulere og vække barnets naturlige nysgerrighed med en masse dejlige farver, lyde, røre og bevægelses stimuleringer, og så det slidstærkt, så selvom baby både hamre og smider med det, så går det ikke bare lige sådan i stykker. Tag et kig rundt på siden, og se om det ikke er noget som din lille øjesten ville elske og få fingrene i.


Sammenlign produkt (0)


AKTIVITETS LABYRINT - TRÆ - KinderLee.dk
AKTIVITETS LABYRINT, GIRAF - TRÆ - KinderLee.dk
AKTIVITETSBIL INCL. TRÆDYR - KinderLee.dk
AKTIVITETSKASSE - KinderLee.dk

AKTIVITETSKASSE

A..

359,00DKK

BAGEREDSKABER, TRÆ - KinderLee.dk

BAGEREDSKABER, TRÆ

P..

99,00DKK

BILBANE MED 4 RAMPER - KinderLee.dk

BILBANE MED 4 RAMPER

S..

145,00DKK

BILLEDBOG I TRÆ - KinderLee.dk

BILLEDBOG I TRÆ

B..

35,00DKK

BØRNEKOMFUR MED 10 DELE - KinderLee.dk

BØRNEKOMFUR MED 10 DELE

R..

399,00DKK

Dit Første Spil - KinderLee.dk

Dit Første Spil

E..

399,00DKK

Dolls Pram stor - KinderLee.dk

Dolls Pram stor

N..

599,00DKK

DYRLÆGE KUFFERT - KinderLee.dk

DYRLÆGE KUFFERT

D..

135,00DKK

Funky Factory - 3 på række, blå - KinderLee.dk
Funky Factory - 3 på række, rosa - KinderLee.dk
HAMMERBRÆT - KinderLee.dk

HAMMERBRÆT

H..

99,00DKK

HUSKESPIL MED BILER - KinderLee.dk

HUSKESPIL MED BILER

S..

60,00DKK

Viser 1 til 15 af 48 (4 Sider)

Trælegetøj er kvalitet

Når man bliver mor og far for første gang bliver man opmærksom på sin egen barndom. Hvor tiden er gået hurtigt og hvordan det var da man voksede op. Hvad legede man med og hvad var ens yndlingslegetøj.

Dukkehuse for piger

Er man kvinde er det helt sikkert at et dukkehus med indretning og rollespil var højt på listen. Her kunne man bruge flere dage på at gøre huset klar til gæster – og alle var inviteret med.

Togsamlesæt og klodser

Er man mand kan man nok ikke komme uden om et togsæt fra BRIO. Der er ikke mange der er gået uden om at lægge skinner over hele stuegulvet med alskens broer og sving. Prøvet gang på gang at få magneterne mellem togene at henholdsvis frastøde og tiltrække helt mystificeret af den usynlige kraft.

Holdbart legetøj 

Trælegetøj holder hele livet – til næste generation og den næste igen. De fleste har helt sikkert fået førstehåndsdokumentation på, når man står i mormors kælder og finder dukkehuset frem eller farfars loft med BRIO i alle afskygninger, at trælegetøj holder hele livet. Man kan kaste, hamre og hoppe på det uden det går i stykker. Måske står det allerede fremme og mangler man lige noget – så kan du supplere samlingen hos Kinderlee. Det I køber i dag er måske også legetøjet til jeres børnebørn. 

Et kæmpe udvalg af trælegetøj

Hos Kinderlee har vi derfor samlet alt det bedste. Om du er på udkig efter legemad i træ eller en trækuglebane, så finder du det hurtigt. Vi har naturligvis sikret os at alt maling der er brugt på legetøjet er fri for gift og kemikalier. Forældre skal være trygge når barnet leger. Her er kan du finde rundt i labyrinter og samle puslespillet. Der er masser af måder at stimulere sit barns fantasi og lære at løse problemer gennem leg.

Trælegetøj, LEGETØJ